luni, iulie 22, 2024

Ultimele trei persoane rănite în urma accidentului de la Pasajul Unirii au fost externate, a anunțat Ministerul Sănătății

Din OrasUltimele trei persoane rănite în urma accidentului de la Pasajul Unirii au fost externate, a anunțat Ministerul Sănătății

Ministrul sănătății a comunicat vineri, 30 decembrie, că au fost externate toate victimele accidentului de autocar din Pasajul Unirii.

„În spitalele din București nu mai e internată nicio victimă a accidentului care a avut loc vinerea trecută la intrarea în Pasajul Unirii. Ultimii pacienți au fost externați astăzi”, a transmis Ministerul Sănătății.

Mai rămăseseră internați trei pacienți, la Spitalele Floreasca și Universitar, din București.

Vineri, în jurul orei 17.00, a fost externată și femeia care, după accident, a fost dusă direct la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca, unde a fost intubată.

Aceasta a avut o evoluție favorabilă și marți a fost mutată în secția de chirurgie.

Pe 23 decembrie, un autocar în care se aflau 47 de turiști greci a intrat în limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii din București.

În urma impactului violent, plafonul vehiculului a fost distrus complet și aproape toate geamurile au fost sparte. În accident, un bărbat de 53 de ani din Larissa și-a pierdut viața și alte 24 de persoane au fost rănite.

Pasagerii autocarului implicat în accident au anunțat că vor da în judecată autorităţile din Bucureşti şi agenţiile de turism.

Vezi si alte articole...