luni, iulie 15, 2024

Un accident grav, noaptea trecută, pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din centrul Bucureștiului

Din OrasUn accident grav, noaptea trecută, pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din centrul Bucureștiului

În noaptea de luni spre marți, 8/9 iulie 2024, a avut loc un accident grav pe Bulevardul Magheru din București. Conform observatornews.ro, două mașini s-au ciocnit frontal, cel mai probabil din cauza vitezei și a neatenției.

Impactul a fost extrem de puternic, iar una dintre mașini a lovit frontal cealaltă mașină care ieșea din sensul său de mers. În urma ciocnirii, mașina condusă cu viteză a fost proiectată la aproximativ 200 de metri distanță de locul impactului.

Conducătorii auto implicați au suferit doar răni ușoare, iar polițiștii sosiți la fața locului i-au testat cu aparatul etilotest, obținând rezultate negative.

Autoritățile desfășoară cercetări pentru a stabili cauzele exacte și circumstanțele producerii accidentului.

Tot în aceeași zi, 8 iulie 2024, pe Podul Grant, pe sensul de mers spre Crângași, o altă mașină s-a răsturnat. La fața locului au intervenit echipaje de urgență, inclusiv poliție, pompieri, ambulanță SMURD și o platformă de intervenție. Traficul rutier a fost afectat, iar circulația pe sensul spre Crângași a fost oprită la ora 19:30. Un martor prezent pe grupul de Facebook „Info Trafic București si Ilfov” a relatat că mașina răsturnată a fost implicată într-un incident în care un alt șofer a ieșit brusc în fața ei, iar șoferul nu a avut timp să evite impactul, ceea ce a dus la răsturnarea vehiculului.

„I-a ieșit unul de pe bretea în față, nu a avut timp să îl evite. Și din impact i-a intors mașina așa. Am văzut impactul, băiatul ăsta cu mașina albă 0 vină”.

Vezi si alte articole...