miercuri, aprilie 17, 2024

Un accident rutier a avut loc ieri după-amiază pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București

Din OrasUn accident rutier a avut loc ieri după-amiază pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București


Ieri după-amiază a avut loc un accident între o motocicletă și un autoturism pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești din București. Motociclistul a suferit răni și a fost transportat la spital. Potrivit informațiilor furnizate de InfoTraficRomânia.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 18:08, pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, în Sectorul 1 al Bucureștiului.

Coliziunea a avut loc între un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale. După intervenția de urgență la locul accidentului, motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Autoritățile efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs impactul între cele două vehicule. Traficul în zonă este afectat, iar șoferii sunt sfătuiți să evite zona, pe cât posibil. Pe lângă forțele de ordine, doi voluntari din cadrul programului Există Un Erou în Fiecare dintre Voi s-au prezentat la fața locului pentru a oferi ajutorul lor.


În anul 2022, în București au avut loc un total de 441 de accidente rutiere grave pe șoselele, bulevardele și străzile din oraș. Aceste evenimente au cauzat rănirea a 500 de persoane și, din păcate, au dus la pierderea vieții a 47 de oameni.

Un utilizator pe platforma Reddit, cunoscut sub numele de „DaNNiel15”, a creat o hartă care evidențiază cele mai importante artere din București și arată care dintre acestea sunt considerate cele mai periculoase. Străzile au fost împărțite în 5 categorii, în funcție de numărul de accidente care au avut loc în anul precedent. Iată care sunt aceste categorii:

  • Străzi cu între 15 și 30 de accidente
  • Străzi cu între 30 și 40 de accidente
  • Străzi cu între 40 și 50 de accidente
  • Străzi cu între 50 și 70 de accidente
  • Străzi cu între 70 și 100 de accidente

Vezi si alte articole...