miercuri, aprilie 17, 2024

Un bărbat de 57 de ani a fost reținut de Poliția Capitalei pentru asasinarea administratorei blocului în care locuia

Din OrasUn bărbat de 57 de ani a fost reținut de Poliția Capitalei pentru asasinarea administratorei blocului în care locuia

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut de către Poliția Capitalei sub acuzația de omor în cazul unei femei în vârstă de 56 de ani, care îndeplinea funcția de administrator al blocului în care locuia.

Individul care a ucis-o pe administratoare blocului din Sectorul 2 a fost reținut. Motivul presupus al crimei ar fi fost furtul de bani comis de către femeie. Suspectul va fi interogat.

Poliția Capitalei – Secția 9 a primit sesizarea în seara precedenta (28 martie), în jurul orei 19:10, de la mai multe persoane, locatari ai aceluiași bloc din Sectorul 2, cu privire la faptul că un vecin a atacat cu un cuțit o femeie, conform Antena3.ro. Ofițerii de poliție din Secția 9 l-au identificat și capturat pe bărbatul suspectat de comiterea crimei, acesta fiind în vârstă de 57 de ani. Suspectul a fost reținut și transportat la sediul subunității.

La locul incidentului s-a deplasat și un echipaj de prim ajutor care, din nefericire, a constatat decesul victimei. Femeia avea 56 de ani.

Poliția Capitalei a dat următoarea declarație joi:

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”.

Procuratura de la Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, au preluat cazul în scopul continuării investigațiilor și clarificării circumstanțelor în care a avut loc evenimentul. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei.

Vezi si alte articole...