luni, decembrie 11, 2023

Un bărbat din Bucureşti s-a speriat şi a intrat în stop cardio-respirator, după ce două maşini s-au ciocnit lângă el

Din OrasUn bărbat din Bucureşti s-a speriat şi a intrat în stop cardio-respirator, după ce două maşini s-au ciocnit lângă el

Un accident grav a avut loc duminică, în zona Academiei Militare, din Bucureşti, după ce două maşini s-au tamponat, iar una din ele a ricoşat şi a lovit un foodtruck din apropiere. Patru persoane au ajuns la spital, printre care şi un bărbat care s-a speriat, s-a înecat cu mâncarea și a intrat în stop cardio-respirator, transmite Digi24.

Accidentul a avut loc duminică după-amiază în zona pieţei volante din faţa Academiei Militare din Bucureşti. Două autoturisme s-au tamponat, iar una din maşini a ricoşat într-un food truck de alături.

În urma impactului, două persoane din interiorul rulotei au fost rănite. De asemenea, un om care mânca la o masă din zonă s-a speriat de impactul puternic, s-a înecat cu mâncare, iar apoi a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit sursei citate, acesta a fost resuscitat de medicii de pe ambulanța ajunsă la locul accidentului și a fost transportat la spital. Au mai fost transportate la spital cele două persoane din interiorul rulotei şi unul dintre şoferi.

Poliţiştii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru acest accident.

Vezi si alte articole...