marți, iunie 18, 2024

Un canal fără capac de pe Șoseaua Viilor a fost semnalizat cu două cauciucuri

Din OrasUn canal fără capac de pe Șoseaua Viilor a fost semnalizat cu două cauciucuri

Într-o intersecție din Sectorul 5 al Bucureștiului, șoferii se confruntă cu un nou obstacol care le pune viața în pericol: un capac de canal lipsește de pe locul său. Pe străzile din București există multe gropi care pot deteriora mașinile dacă șoferii nu sunt atenți, iar numărul lor a crescut după iarnă, din cauza apariției „gropilor de primăvară”. Cu toate acestea, gropile nu sunt singurele obstacole întâlnite de bucureșteni în trafic.

În data de 31 martie 2023, un șofer a postat o fotografie pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” pentru a avertiza ceilalți conducători auto. În fotografia postată se poate vedea că capacul unui canal lipsește, iar acesta este semnalat doar cu niște cauciucuri, fiind greu de văzut în timpul nopții. Canalul descoperit se află la intersecția dintre Șoseaua Viilor și Strada Spătaru Preda. Mai jos este atașată fotografia și mesajul transmis de bucureștean:

Capac de canal lipsă, înlocuit cu doua cauciucuri. Șoseaua Viilor X Strada Spătarul Preda
Sursă foto: Sursă foto: Facebook: Info trafic București și Ilfov

În săptămâna precedentă, a fost postată o altă fotografie pe același grup de Facebook care identifica o groapă adâncă pe o stradă din Sectorul 5. Această postare a atras atenția autorităților asupra gropii care se formase la intersecția dintre Strada Floretei și Șoseaua Sălaj.

Transmiterea acestor probleme prin intermediul rețelelor sociale s-a dovedit eficientă, deoarece Primăria Sectorului 5 a intervenit imediat pentru repararea gropii. La câteva ore după postarea fotografiei, echipa de muncitori aflată în apropiere pentru lucrări de modernizare a acoperit groapa.

Vezi si alte articole...