joi, mai 23, 2024

Un copac a căzut pe o maşină în care se afla o familie cu un copil, pe centura Capitalei. Victimele, la spital. Și o tânără de 22 de ani a fost rănită în sectorul 6

Din OrasUn copac a căzut pe o maşină în care se afla o familie cu un copil, pe centura Capitalei. Victimele, la spital. Și o tânără de 22 de ani...

Un copac a căzut, miercuri, din cauza vântului puternic, peste un autoturism aflat pe centura Capitalei, în zona Voluntari, doi părinţi şi copilul lor au fost transportați la spitale din București cu răni ușoare, au transmis reprezentanții ISUBIF. Și în sectorul 6, o tânără de 22 de ani a fost rănită, după ce un copac a căzut peste aceasta.

UPDATE ora 16:45: Pe perioada codului galben, ISU BIF a gestionat 27 de intervenții dintre care 21 în București și 6 în Ilfov  pentru îndepărtarea a 24 de copaci și a 3 elemente de construcție desprinse de vânt. În total au fost avariate 20 de autoturisme.

„La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 12.17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DNCB km 10 + 280 s-a produs un eveniment rutier, soldat cu rănirea a 3 persoane,  respectiv un copac a căzut pe două autoturisme aflate în mers”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

În urma incidentului, trei persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Este vorba de o familie, iar potrivit ISU, copilul și tatăl acestuia au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, fiind conștienți. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Pantelimon.

Polițiștii rutieri din Voluntari au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt caz a fost înregistrat în strada Fabricii, unde un copac a căzut și a surprins un pieton, o femeie de 22 de ani. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar în stare de conștiență, cu suspiciune de fractură membru inferior. Au fost avariate 3 autoturisme și o țeavă de gaze.

Pompierii au intervenit și pe strada Emil Racoviță din Capitală, unde un copac a căzut peste o mașină parcată în zonă, din fericire nu au fost raportate victime.

Un copac a căzut pe o maşină în care se afla o familie cu un copil, pe centura Capitalei. Victimele, la spital. Și o tânără de 22 de ani a fost rănită în sectorul 6
Copac căzut pe strada Emil Racoviță: Foto Facebook Info Trafic Rutier București-Ilfov

Vezi si alte articole...