sâmbătă, iunie 15, 2024

Un fost lider mafiot susține că arestarea fraților Tate nu este întâmplătoare

ActualitateUn fost lider mafiot susține că arestarea fraților Tate nu este întâmplătoare

Un fost lider mafiot după ce a ispășit o pedeapsă cu închisoarea și, în ciuda faptului că a propriul său tată a ordonat să fie ucis, a trăit pentru a-și spune povestea. De atunci, a devenit un speaker motivațional și își începe luna aceasta turneul de discursuri în Marea Britanie.

Fostul șef al Mafiei, Michael Franzese, este cunoscut în SUA ca singurul om care a întors spatele mafiei. Franzese, care a fost interpretat de Joseph Bono în filmul clasic al lui Martin Scorsese, Goodfellas, a fost liderul familiei criminale Colombo din New York, dar a părăsit mafia în 1995, după ce a ispășit opt ani de închisoare pentru o evaziune fiscală de 520 de milioane de dolari.

Fostul lider mafiot din New York, este de părere că Andrew Tate a făcut greșeala de a se contrazice public cu oameni mai puternici decât el și a plătit. Acesta crede că Tate s-a pus rău cu cea poreclită „iubita stângii” Greta Thunberg, motiv pentru care chiar a doua zi a și fost arestat.

Franzeze susține ca frații Tate sunt nevinovați

„Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el. Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii se vor întoarce impotriva ta”, a spus Michael Franzese.

Fostul mafiot spune că situaţia cu Greta Thunberg i se pare ridicolă şi ciudată. Totodată, fostul mafiot a afirmat că nu are îndoieli legate de vinovăția fraților Tate, acesta fiind convins că cei doi nu s-ar preta la ceva atât de josnic precum traficul de persoane.

„Este ridicolă toată situaţia cu Greta Thunberg şi cutia de pizza, autorităţiile ştiau unde era Andrew. Pentru mine este o coincidenţă faptul ca s-a luat de iubita stângii Greta Thunberg, activista pe probleme de climă şi o zi sau două mai târziu este închis. Este o coincidenţă ciudată. (…) Traficul de persoane este o porcărie, nu aş face aşa ceva şi nu cred că Andrew ar face aşa ceva, asta e opinia mea personală”, a încheiat Michael Franzese, potrivit A3.

Legătura de afaceri dintre Andrew Tate și frații Doroftei

Andrew Tate și fratele său Tristan Tate dețin în România mai multe firme, iar cifrele de afaceri depășesc patru milioane de lei. Una dintre afacerile lui Andrew Tate are legături strânse cu o fostă firmă a fraților Doroftei, patronii unei puternice agenții de jocuri de noroc care activează în toată România.

Frații Doroftei, Sorin și Mihăiță, au deținut sălile de jocuri de noroc Las Vegas Games, o rețea ce a fost recent luată în atenția DIICOT, după ce aceștia ar fi plătit mai mulți interlopi, pentru fiecare zonă, pentru a se asigura că banii rămân în agenție, iar concurența este eliminată.

În anul 2015, Sebastian Vieru, Gall Cătălin Vlad și frații Doroftei au înființat Royalty Sport Management, iar cei doi frați s-au retras din ea doi ani mai târziu. În 2019, firma înființată de aceștia a contribuit la înființarea uneia dintre firmele conduse de către Andrew Tate, War Room Vegas SRL.

Vezi si alte articole...