marți, mai 30, 2023

Un între o mașină și o motocicletă a avut loc în București, la intersecția dintre Pod Izvor și Splaiul Independenței

Din OrasUn între o mașină și o motocicletă a avut loc în București, la intersecția dintre Pod Izvor și Splaiul Independenței

Cu puțin timp în urmă, a avut loc un accident între o mașină și o motocicletă la intersecția dintre Pod Izvor și Splaiul Independenței din București. Motociclistul a fost rănit în urma coliziunii și a fost transportat la spital. Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 09:00, în zona Podului Izvor din București, conform informațiilor de la InfoTraficRomânia.ro. La locul accidentului s-au deplasat mai multe mașini de poliție, pompieri și echipaje SMURD.

Motociclistul era conștient atunci când a fost preluat de ambulanță pentru a fi transportat la spital, însă martorii din zonă au declarat că acesta se plângea de dureri la piciorul stâng. Ambii șoferi au fost supuși testului de alcoolemie, rezultatul fiind negativ atât pentru șoferul mașinii, cât și pentru motociclist.

Polițiștii efectuează investigații la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul în zonă este afectat. Potrivit informațiilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, benzile 1 și 2 au fost restricționate în sensul de mers dinspre Națiunile Unite către Pod Izvor. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro