vineri, martie 31, 2023

Un șofer băut a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București

Din OrasUn șofer băut a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București

Accidentul mortal a avut loc duminică, 26 februarie, pe şoseaua Pantelimon din Bucureşti, după ce şoferul de 57 de ani care avea o alcoolemie de 0,57mg/l în aerul expirat nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele. Bărbatul a fost arestat la domiciliu, informează News.ro.

Duminică, în jurul orei 11:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şoseaua Pantelimon din Bucureşti. „Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe această arteră, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 260, a surprins şi accidentat un bărbat angajat în traversare”, a precizat Poliţia.

Şoferul în vârstă de 57 de ani avea avea o alcoolemie 0,57mg/l în aerul expirat, potrivit unor surse judiciare. Acesta nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele.

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Victima avea 69 de ani şi se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

Luni, şoferul a fost reţinut de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Magistraţii au decis marţi că bărbatul de 57 de ani să fie arestat la domiciliu, a mai transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro