miercuri, aprilie 17, 2024

Un tânăr din București a dat foc casei tatălui său. A vrut să-și împiedice mama vitregă s-o vândă

Din OrasUn tânăr din București a dat foc casei tatălui său. A vrut să-și împiedice mama vitregă s-o vândă

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din București a incendiat casa tatălui său din Sectorul 2 pentru a împiedica vânzarea acesteia de către partenera tatălui său, „mama sa vitregă”. Tânărul a turnat benzină pe imobil înainte de a-l incendia. Potrivit Antena 3 CNN, polițiștii din București l-au reținut pe bărbat marți, 14 martie 2023. Casa aparținea tatălui său, însă partenera acestuia a vândut-o fără acordul fiului. Paguba provocată se ridică la aproximativ 60.000 de euro. Incidentul a avut loc pe 13 martie 2023, iar poliția a fost alertată printr-un apel la 112 în jurul orei 16:30. Pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările care cuprinseseră imobilul din S2.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate de polițiștii Secției 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanță inflamabilă, ar fi declanșat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperișul și pereții casei, au transmis polițiștii.

Focul s-a extins și la un alt imobil aparținând persoanei vătămate, cauzând distrugeri la fațada unui perete, conform declarațiilor autorităților. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 28 de ani în scurt timp și l-au reținut pentru 24 de ore, după care a fost plasat sub control judiciar. El este cercetat pentru violare de domiciliu și distrugere, iar ancheta este condusă de Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Vezi si alte articole...