miercuri, mai 29, 2024

Veste bună! Lucrările de la intersecția Eroii Revoluției vor fi gata în curând

ActualitateVeste bună! Lucrările de la intersecția Eroii Revoluției vor fi gata în curând

Potrivit primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, lucrările de la intersecția Eroii Revoluției sunt în etapa finală și se va elibera zona odată ce asfaltarea carosabilului va fi completată în perioada imediat următoare. Daniel Băluță a anunțat pe Facebook că finalizarea lucrărilor la Eroii Revoluției este iminentă. Șoferii primesc vești bune, deoarece zona va fi eliberată de echipamentele de construcții, iar traficul nu va mai fi perturbat.

Primarul menționează și că lucrările la spațiile verzi sunt aproape finalizate. În pasajul pietonal subteran, luminile au fost instalate, iar în curând, locuitorii din Sectorul 4 vor putea beneficia și de această zonă reabilitată.

„Intersecția de la Eroii Revoluției începe să se elibereze.

Constructorii mai au puțin și încheie lucrările de asfaltare, iar camioanele vor dispărea din zonă încetul cu încetul, lăsând libere benzile de circulație.

Spațiile verzi sunt și ele aproape gata, în timp ce în pasajul pietonal subteran au fost montate și corpurile de iluminat, așa că în scurt timp ne vom bucura cu toții de această nouă poartă de intrare în Sectorul 4”.

Chiar dacă primarul a menționat că lucrările sunt aproape finalizate, nu s-a anunțat încă o dată oficială pentru inaugurarea noilor lucrări de la intersecția Eroii Revoluției. La începutul lunii, șoferii care au traversat zona în timp ce lucrările erau în desfășurare au fost blocați în trafic timp îndelungat.

Pe data de 2 aprilie, în zori, un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a postat pe grupul de Facebook administrat de Info Trafic România că traficul în zona Eroii Revoluției este îngreunat din cauza lucrărilor în curs de desfășurare.

„Evitați zona Eroii Revoluției… pe vrednicii care lucrează în zonă i-au găsit asfaltarea…”

Conducătorii auto nu au putut evita această situație, ceea ce a dus la aglomerarea zonei. Însă, Daniel Băluță promite că după finalizarea lucrărilor și închiderea șantierului, traficul se va decongestiona.

Vezi si alte articole...