sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Veste bună pentru bucureșteni! În zilele următoare se vor putea relaxa în fiecare seară cu un film diferit, în aer liber, în Parcul Titan.

ActualitateVeste bună pentru bucureșteni! În zilele următoare se vor putea relaxa în fiecare seară cu un film diferit, în aer liber, în Parcul Titan.

În zilele ce urmează, locuitorii din București vor avea o oportunitate de relaxare în fiecare seară, într-un cadru în aer liber, în Parcul Titan. Primăria Sectorului 3 a dezvăluit lista de filme ce vor fi proiectate, astfel încât participanții să poată alege preferințele lor. Evenimentul „Cinema sub Cerul Liber” a revenit în Parcul Titan din Sectorul 3 începând de ieri, 15 august 2023. Filmele vor putea fi urmărite pe Insula Artelor, cu acces din Bulevardul Liviu Rebreanu, prin intrarea de la Globul Pământesc.

Aceasta marchează cea de-a unsprezecea ediție a acestui eveniment, în cadrul căruia vor fi proiectate un total de 21 de filme din ultimii ani. Programul cuprinde drame, thrillere, comedii și filme de animație destinate celor mici. Proiecțiile vor continua timp de 4 săptămâni, de la începutul săptămânii până în weekend, conform următorului program:

  • Între 15 și 20 august – de la ora 21:00,
  • Între 22 august și 3 septembrie – de la ora 20:30,
  • Între 5 și 10 septembrie – de la ora 20:00.

Intrarea la proiecții este gratuită pentru bucureșteni. Totuși, este important de menționat că numărul de locuri este limitat, iar participanții trebuie să respecte regulile de acces afișate în zona evenimentului.

Primăria Sectorului 3 a făcut cunoscută lista cu filmele ce vor fi difuzate în perioada 15 august – 10 septembrie. De asemenea, administrația a anunțat că cei care doresc pot aduce și animalele de companie. Singura condiție este ca posesorii să-și supravegheze animalele pe durata desfășurării evenimentului pe Insula Artelor.

Vezi si alte articole...