joi, mai 23, 2024

Vestea dimineții despre Horia Brenciu! Anunț cumplit despre marele artist din România

ActualitateVestea dimineții despre Horia Brenciu! Anunț cumplit despre marele artist din România

Semnele noului an nu sunt foarte bune pentru Horia Brenciu. Artistul a publicat pe rețelele sociale o fotografie care a șocat mai multă lume. Artistul a ajuns la spital chiar în primele zile ale anului.

Anul 2023 nu a început foarte bine pentru îndrăgitul artist din România – Horia Brenciu. Cântărețul a ajuns astăzi la spital și și-a speriat fanii postând o imagine îngrijorătoare pe contul său de Instagram. Horia Brenciu a publicat o fotografie în care poartă masca de oxigen pe față. Reacțiile admiratorilor săi nu au întârziat să apară.

Artistul a publicat o imagine cu o mască de oxigen pe față

Horia Brenciu a făcut primi pași în anul 2023 cu stângul, după ce a fost nevoit să se interneze la spital din cauza unor problemelor de sănătate. Interpretul a apărut pe rețele sociale cu masca de oxigen pe față, lucru care arată că lucrurile sunt destul de grave la momentul de față.

Mai mult decât atât, este bine cunoscut faptul că Horia Brenciu își ține fanii la curent aproape ori de câte ori se întâmplă ceva în viața acestuia. Însă, de data aceasta, artistul i-a speriat cu o fotografie în care apare cu masca de oxigen pe față.
Horia Brenciu
Horia Brenciu este internat în spital

Artistul se confruntă la început de an cu probleme de sănătate, judecând după imaginea în care apare cu masca de oxigen, pe care a publicat-o pe contul său de Instagran. Horia Brenciu și-a șocat admiratorii, astăzi, 4 ianuarie, după ce le-a arătat că este internat în spital. Pare că problemele de sănătate se țin de vedetele din țara noastră, pentru că Brenciu nu este singurul care a ajuns pe mâna medicilor în primele zile ale noului an.

Artistul nu a dezvăluit care este motivul pentru care a ajuns astăzi la spital, însă pare că ar fi vorba despre o răceală mai gravă decât de obicei, ținând cont de faptul că medicii au recurs la masca de oxigen. Cu toate acestea, artistul pare că nu se află într-o stare critică și este vorba doar despre ceva trecător. În postarea sa de pe rețelele sociale, artistul face haz de necaz, în stilul caare îl reprezintă. „M-a prins! Nenorocita!”, a scris Horia Brenciu pe contul său de Instagram, alături de fotografia în care apare cu masca de oxigen pe față.

Vezi si alte articole...