joi, februarie 29, 2024

VIDEO. Momentul în care o mașină intră pe contrasens la Pasajul Unirii

Din OrasVIDEO. Momentul în care o mașină intră pe contrasens la Pasajul Unirii

La câteva zile după accidentul tragic în care un autocar plin de turiști greci a lovit limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii, joi, o mașină a intrat pe contrasens, potrivit imaginilor surprise de jurnalistul Octavian Coman. Șoferul a realizat rapid însă greșeala și eroarea nu s-a transformat în accident.

„Azi, pe la 11, un șofer a intrat pe contrasens la intrarea în pasajul Unirii. În cadru îl vedeți în fața mașinii galbene cum o ia peste dunga continuă și accelerează pe sensul opus”, a scris Octavian Coman pe Facebook.

Jurnalistul a observat că la intrările în pasaj se află staționate mașini ale Poliției Locale Sector 4, una fiind pe dreapta staționată, dar în scurtele secvențe filmate, poliția nu intervine. O altă mașină de poliție trece în viteză, cu girofarul pornit, pe banda dreaptă. 

În imagini se vede că insula care desparte cele două sensuri de mers la intrarea în pasaj nu au niciun indicator, dar în beton se văd urmele locului în care era fixat unul dintre picioarele limitatorului de oțel.

Șoferul care a intrat pe contrasens a realizat rapid eroarea și s-a oprit chiar înainte să intre în pasaj. Din fericire, acesta nu a fost acroșat de niciuna dintre mașinile care circulau regulamentar, venind din față.

Libertatea a cerut o reacție de la Poliția Locală sector 4, dar și de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei și le vom publica imediat ce ne vor fi trimise.

video: Octavian Coman

Vezi si alte articole...