marți, aprilie 30, 2024

Vlad Zamfirescu s-a însurat cu colega lui, Diana Roman, cu 17 ani mai tânără ca el!

MedicalVlad Zamfirescu s-a însurat cu colega lui, Diana Roman, cu 17 ani mai tânără ca el!

Pe data de 12 mai, actorii Vlad Zamfirescu și Diana Roman au celebrat căsătoria civilă într-o petrecere cu participarea familiilor, rudelor, prietenilor și colegilor lor. Florin Zamfirescu, tatăl mirelui, împreună cu partenera sa Daciana, au fost extrem de fericiți, ca și cum ar fi fost nunta lor. Vlad Zamfirescu se află acum la a doua căsătorie, după divorțul de Mihaela, cu care are doi copii.

Vlad Zamfirescu s-a căsătorit cu Diana Roman!

Vlad Zamfirescu (49 de ani), actor, regizor și manager la Teatrul Bulandra, s-a căsătorit vineri, 12 mai, cu frumoasa actriță Diana Roman (32 de ani), angajată la Teatrul Nottara. Deși există o diferență de vârstă de 17 ani între ei, aceasta nu a avut nicio importanță în iubirea lor, iar fericirea se reflectă în imaginile de la ceremonia civilă, care au fost distribuite pe rețelele sociale de către invitați.

Diana a purtat o rochie albă, diafană, iar părul său blond și ondulat a contribuit la asemănarea cu o zână. Cu toate acestea, cel mai prețios accesoriu al ei în timpul ceremoniei a fost zâmbetul fericit. Cu toate acestea, Diana Roman nu va adopta numele de familie Zamfirescu, cei doi alegând să-și păstreze numele de botez după căsătorie.

La ceremonia de la Primăria Sectorului 3 și la petrecerea ulterioară au participat tatăl mirelui, actorul Florin Zamfirescu, împreună cu partenera sa, medicul Daciana, sora mirelui, actrița Ștefana Samfira, împreună cu soțul ei, designerul Cristian Samfira, surorile Monica și Ana Odagiu, actorii Valentin Teodosiu și soția sa, Lumința Erga, precum și actrițele Andreea Chirițescu și Laura Anghel. Vlad Zamfirescu a fost căsătorit anterior și are doi copii.

Vlad Zamfirescu a lăsat doi copii în urmă!

Povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu și Diana Roman a devenit cunoscută în decembrie 2021, odată cu divorțul secret al actorului din același an. Potrivit Click, Vlad Zamfirescu s-a despărțit de soția sa, Mihaela, după mai bine de două decenii de căsnicie și doi copii împreună, Ștefan (14 ani) și Matei (16 ani). Actorul și fosta sa soție au fost împreună timp de 26 de ani, dintre care 21 de ani au fost căsătoriți.

Mihaela Zamfirescu nu este străină de lumea artistică, fiind coregrafă. După divorț, Florin Zamfirescu s-a mutat în casa noii sale iubite,

Vezi si alte articole...