vineri, martie 31, 2023

Cu puțin timp în urmă, a avut loc un grav accident pe strada Vasile Lascăr din București

Din OrasCu puțin timp în urmă, a avut loc un grav accident pe strada Vasile Lascăr din București

Acum puțin timp în urmă, a avut loc un accident grav pe strada Vasile Lascăr din București, în care un taxi s-a răsturnat. Circulația tramvaielor 5 și 16 a fost blocată din cauza incidentului, care a avut loc în jurul orei 10:00. Două vehicule au intrat în coliziune, iar taxiul s-a răsturnat pe linia de tramvai din zonă. Un pasager se afla în mașină în momentul accidentului și a suferit răni ușoare, potrivit informațiilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Persoana rănită a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca pentru îngrijiri medicale. Echipajele Brigăzii Rutiere București, o ambulanță și o mașină de pompieri se află deja la fața locului. Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii prezenți la fața locului, iar rezultatele au fost negative.

Circulația tramvaielor de pe liniile 5 și 16 a fost blocată din cauza faptului că mașina implicată în accident s-a răsturnat pe șina de tramvai. Anunțul a fost făcut prin intermediul contului de Twitter STB SA Clienți. Mesajul postat a fost următorul:

Liniile 5 și 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, în stația Maria Rosetti, pe sensul spre Str.. Viitorului. Cauza: eveniment de circulație terți.

Societatea de Transport București a anunțat că au fost demarate manevrele de deviere a traficului pentru transportul public de suprafață.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro