miercuri, mai 29, 2024

Etapă perfectă pentru Slobozia și Buzău în Liga 2. Sunt pe locuri promovabile direct!

MedicalEtapă perfectă pentru Slobozia și Buzău în Liga 2. Sunt pe locuri promovabile direct!

Etapă perfectă pentru Unirea Slobozia și Gloria Buzău în Liga 2. Ambele formații au câștigat partidele din etapa cu numărul 5 din play-off și sunt pe locuri direct promovabile în Superliga.

Unirea Slobozia a întors scorul cu CSC Șelimbăr în repriza secundă și a câștigat derbiul pentru locul 1. Sibienii au căzut pe locul 3 după acest eșec, fiind depășiți în clasament de Corvinul Hunedoara.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 8, Gabriel Deac reușind primul gol al Șelimbărului în play-off. Slobozia a revenit după pauză și a marcat prin Afalna (minutul 52) și Purece, două minute mai târziu.

La Buzău, Gloria a obținut prima victorie în play-off-ul ligii secunde în ultima etapă a turului. Golul marcat în minutul 27 de Perianu a fost singurul al partidei cu FK Miercurea Ciuc.

Cu acest rezultat, buzoienii ajung la 41 de puncte și urcă pe locul 4 în clasament, direct promovabil în condițiile în care Corvinul și CSC Șelimbăr nu sunt lăsate să promoveze de regulamentele stupide și discriminatorii ale FRF.

Articolul Etapă perfectă pentru Slobozia și Buzău în Liga 2. Sunt pe locuri promovabile direct! apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...