joi, mai 30, 2024

Florin Piersic, o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paști. Care este starea de sănătate a actorului

MedicalFlorin Piersic, o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paști. Care este starea de sănătate a actorului

Marele actor Florin Piersic a suferit o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paște, acesta fiind internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Actorul în vârstă de 88 de ani se află într-o stare bună, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea, informează Agerpres.

“Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Actorul a fost operat săptămâna trecută la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Astfel, după ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Maestrul Florin Piersic a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa ”Străini în noapte” pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.

”A fost o bucurie de întâlnire cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Împreună cu Constantin Chiriac și Constantin Necula”, a scris pe pagina personală marele actor.

 

Vezi si alte articole...