luni, mai 27, 2024

Ludovic Orban la Satu Mare. Forța Dreptei și-a lansat candidații pentru alegerile locale

MedicalLudovic Orban la Satu Mare. Forța Dreptei și-a lansat candidații pentru alegerile locale

Partidul Forța Dreptei și-a lansat candidații la alegerile locale, în cadrul unei eveniment ce a avut loc, sâmbătă, în municipiul Satu Mare. La conferința de lansare a candidaților pentru primării și Consiliul Județean Satu Mare a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

Sâmbătă seara, 27 aprilie, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în municipiul Satu Mare, partidul Forța Dreptei și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie. La eveniment au participat președintele Forța Dreptei Filiala Satu Mare, Ștefan Csordaș, candidat la șefia Consiliului Județean, Adelin Ghiarfaș, candidat la Primăria municipiului Satu Mare, dar și candidații formațiunii la primăriile din Negrești-Oaș și Carei. De asemenea, a fost prezent la Satu Mare și liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.

La finalul evenimentului a avut loc și o conferință de presă, în cadrul căreia Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a declarat că ,,organizația de la Satu Mare s-a dezvoltat extrem de serios”, având candidați în zeci de localități din județ.

,,În momentul de față, Forța Dreptei are candidați la funcția de primar în 36 de localități, dar chiar și unde nu avem candidați de primar vom depune liste de consilieri locali. Avem candidați serioși și capabili la municipiul Satu Mare, în persoana lui Adelin Ghiarfaș, de asemenea candidați serioși la Negrești-Oaș și Carei, municipii extrem de importante din județul Satu Mare”, a declarat Ludovic Orban.

El a spus că partidul pe care îl conduce îi reprezintă pe oamenii care își doresc cu adevărat o guvernare liberală.

,,Noi suntem adevărații liberali, cei care am rămas consecvenți în reprezentarea corectă a publicului liberal care a votat cu noi de-a lungul timpului și mai ales în 2020. Noi nu am trădat electoratul liberal, am rămas în luptă cu avatarele partidului comunist și continuăm această bătălie pentru reprezentarea corectă a celor care își doresc o guvernare liberală”, a mai spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă Forța Dreptei ia în calcul anumite colaborări, Orban a fost tranșant: ,,Excludem orice fel de colaborare cu PSD și cu sateliții PSD (…) Suntem oameni serioși, colaborăm cu cei care au proiecte serioase, cu cei care gândesc apropiat de noi”.

Vezi si alte articole...