joi, noiembrie 30, 2023

O femeie a fost incendiată de un bărbat, în scara unui bloc de pe strada Nicolae Oncescu din Sectorul 6 al Capitalei

Din OrasO femeie a fost incendiată de un bărbat, în scara unui bloc de pe strada Nicolae Oncescu din Sectorul 6 al Capitalei

O femeie a fost agresată cu foc de către un bărbat în scara unui bloc din București, pe strada Nicolae Oncescu din Sectorul 6. Din păcate, femeia a decedat.

Femeia a semnalat în repetate rânduri că se simte amenințată de către bărbatul care locuia în același bloc cu ea. Victima a depus mai multe plângeri împotriva acestuia în trecut. Conform informațiilor de pe Antena3.ro, femeia s-ar fi întâlnit cu individul în scara blocului, moment în care acesta a aruncat benzină asupra ei și i-a dat foc. După comiterea agresiunii, bărbatul a părăsit locul incidentului.

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”.

Vezi si alte articole...