joi, mai 23, 2024

Se caută polițiști locali pentru Sectorul 6. Poliția Locală face angajări

Din OrasSe caută polițiști locali pentru Sectorul 6. Poliția Locală face angajări

Direcția Generală de Poliție Locală Sectorul 6 lansează un concurs de recrutare pentru a ocupa mai multe posturi vacante de polițiști locali. Ei au comunicat perioada în care concursul va avea loc și documentele necesare pentru înscrierea dosarelor.

Posturile de polițiști locali vacante sunt din Biroul de Intervenții, Compartimentul Autoturisme Oprite Neregulamentar, Compartimentul Evidență Persoane și Biroul Vehicule Abandonate.

Aceasta este lista funcțiilor publice pentru care se organizează concurs de recrutare, în conformitate cu articolul 618 alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, comunicată de Direcția Generală de Poliție Locală Sectorul 6:

 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Intervenții (2 posturi);
 • polițist local, clasa I, grad profesional debutant – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional superior – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Biroul Intervenții (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional superior – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional asistent – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (2 posturi);
 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar, Serviciul Circulație, Direcția Ordine Publică (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Evidență Persoane, Serviciul Proximitate și Evidență Persoane, Direcția Ordine Publică (3 posturi);
 • polițist local, clasa I, grad profesional superior – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional asistent – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);
 • polițist local, clasa III, grad profesional debutant – Biroul Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție (1 post);

În cadrul concursului va fi inclusă o probă suplimentară sportivă, care este totodată și o probă eliminatorie. Aceasta va avea loc pe data de 10 aprilie 2023, la ora 9:00, la Liceul „Mircea Eliade”, situat pe Splaiul Independenței, nr. 315-317, Sector 6, București.

Procedura pentru organizarea și desfășurarea acestei probe verifică abilitățile fizice ale candidaților și este afișată la sediul instituției, dar și pe ACEST link.

Candidații care au aplicat pentru funcțiile publice vacante din Biroul Intervenții și Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar vor fi nevoiți să participe la această probă suplimentară sportivă.

Candidații care trec de proba suplimentară sportivă vor putea participa la proba scrisă a concursului de recrutare, care va avea loc pe data de 20 aprilie 2023, la ora 10:00.

Data și ora interviului vor fi comunicate după afișarea rezultatelor la proba scrisă, conform art. 56 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcționarilor publici.

Proba scrisă se va desfășura la sediul Primăriei Sectorului 6, pe Calea Plevnei, nr. 147-149, Sector 6, București. Dosarele de înscriere pentru concurs pot fi depuse la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6, situat pe Șos. Orhideelor, nr. 2D, în termen de maximum 20 de zile de la publicarea anunțului pe pagina instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Astfel, dosarele pot fi depuse între orele 09:00 și 16:00, de luni până joi și vineri între orele 09:00 și 13:30, în perioada 9 martie și 28 martie 2023. Dosarele vor fi selecționate în termen de 5 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere, adică în perioada 29 martie și 4 aprilie 2023. Rezultatele vor fi afișate la sediul instituției, dar și pe site-ul www.politia6.ro la secțiunea „Poliția Locală Sector 6 – Carieră”.

Cei care vor obține posturile vor lucra 8 ore pe zi, respectiv 40 de ore pe săptămână. Pentru mai multe detalii cu privire la documentele necesare pentru dosarul de înscriere, puteți accesa Acest link.

Vezi si alte articole...