joi, mai 30, 2024

Cristian Popescu Piedone, despre înlocuirea lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Nu mai are timp să iasă nici puiul și a murit și cloșca”

ActualitateCristian Popescu Piedone, despre înlocuirea lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei: „Nu mai are timp să iasă nici puiul și a murit și cloșca”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a făcut o serie de declarații despre înlocuirea medicului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei de către alianța PSD – PNL.

În ceea ce privește o alianță pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone a spus ferm că nu mai acceptă o asemenea variantă.

„Alianțele pentru mine sunt închise. Am solicitat aceste alianțe la începutul candidaturii mele. Dacă se vor alia în spatele meu, sunt bineveniți. Fiecare cu bucătăria lui, mi-am făcut lecția de la început alături de partidul meu mic – PPUSL. Punând un ou sub o cloșcă, ei schimbându-l astăzi, nu mai are timp să iasă nici puiul și a murit și cloșca. Cetățenii nu mai pot fi mințiți”, a declarat Cristian Popescu Piedone la un post TV.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, lider al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), și-a depus, vineri, candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei.

Reprezentanții PSD – PNL s-au reunit într-o ședință la Palatul Victoria, luni, pentru a discuta despre păstrarea sau înlocuirea medicului Cătălin Cîrstoiu de la Primăria Capitalei, după scandalul izbucnit în jurul medicului privind acuzațiile de incompatibilitate.

Rareș Bogdan a spus, la intrarea în ședință, că liderii alianței trebuie să vină cu o candidatură comună pentru a nu „dinamita” șansele celorlalți doi candidați comuni propuși pentru primăriile de sector.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, spune că, din punctul său de vedere, decizia privind candidatura la Primăria Capitalei îi aparține medicului Cătălin Cîrstoiu. „Mandatul lui este pe masa coaliției, dar în acest moment cred că e primul care trebuie să spună dacă merge sau nu înainte, pentru că toată presiunea și tot ce s-a întâmplat s-au revărsat asupra dumnealui, în primul rând. Sigur că va fi o discuție, în coaliție, cu dumnealui, dar eu înclin să cred că decizia îi aparține”, a spus Romașcanu.

Vezi si alte articole...