luni, mai 27, 2024

FK Csikszereda pleacă cu un punct de la Șelimbăr, scos in-extremis

MedicalFK Csikszereda pleacă cu un punct de la Șelimbăr, scos in-extremis

FK Csikszereda păstrează șanse la promovarea directă în Superliga după ce a reușit să plece cu un punct de la Șelimbăr, golul egalizator fiind marcat de Makrai în minutul 84, din penalty.

Gazdele au condus de două ori și au fost aproape de prima victorie în play-off. A deschis scorul Monea în minutul 5, Pinter a egalat două minute mai târziu, iar Visic i-a adus pe sibieni în avantaj în minutul 53.

CSC Șelimbăr: Roșca – Gîț, Palmeș, Natea, Alexe, Monea (Schieb 75′), Panos, Călin, Soare (Rotund 90′), Pop (Gherman 90′), Visic (Moussinga 63′). Antrenor: Claudiu Niculescu.

FK Csikszereda: Gyenge – Gal-Andrezly, Kelemen, Gergely, Apro, Vereș, Pinter (Jelena 72′), Bloj (Babati 66′), Jebari, Balogh (Ronai 46′), Makrai. Antrenor: Robert Ilyeș

În cealaltă partidă disputată astăzi, CS Mioveni pare să își fi luat adio de la promovarea directă, după ce a pierdut pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 0-1. Singurul gol a fost marcat de Purece din penalty în minutul 45+3.

Șocant! Minerul Ocna Dej a decis intempestiv să se retragă din Liga 3

Articolul FK Csikszereda pleacă cu un punct de la Șelimbăr, scos in-extremis apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...