joi, mai 23, 2024

ISTORIC! Unirea Slobozia a promovat matematic în Superliga

MedicalISTORIC! Unirea Slobozia a promovat matematic în Superliga

Unirea Slobozia a promovat în Superliga pentru prima dată în istorie, după ce victoria din meciul cu CS Mioveni o duce la 13 puncte peste FK Csikszereda, cu patru meciuri rămase de jucat în Liga 2.

În partida de la Mioveni, Slobozia a marcat prin Purece, în minutul 45+3′ din penalty, gol care s-a dovedit suficient până la final. Gazdele se îndepărtează de promovarea directă și rămân cu 36 de puncte, la 5 sub Buzău.

Totuși, promovarea ialomițenilor, a fost înlesnită și de regulile stupide și discrimatorii ale FRF, care au interzis Corvinului Hunedoara și CSC Șelimbăr să promoveze.

CS Mioveni: Croitoru – Trașcu (Gogor 69′), Ignat, Burnea (Garutti 78′), Șerbănică, Toma (Bolohan 78′), Cărăruș, Guțea (Duțan 69′), Șerban (Massaro 42′), Blănaru, Stan. Antrenor: Constantin Schumacher.

Unirea Slobozia: Rusu – Aioanei (Bujor 46′, D. Lazăr 90′), G. Lazăr, Pospielov, Andreș, Coadă, Pacionel, Cojocari (Dinu 46′), Purece (Ekollo 69′), Vlăsceanu, Afalna. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Rapid pierde și cu Farul și rămâne cu un singur punct obținut în play-off

Articolul ISTORIC! Unirea Slobozia a promovat matematic în Superliga apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...