miercuri, mai 29, 2024

Miercuri, 1 Mai, în Parcul Izvor din București are loc Festivalul Izvor de Bunătăți

Din OrasMiercuri, 1 Mai, în Parcul Izvor din București are loc Festivalul Izvor de Bunătăți

Dacă rămâneți în București de 1 Mai, atunci aveți ocazia să participați la Festivalul Izvor de Bunătăți, care va avea loc în Parcul Izvor. Evenimentul promite un spectacol culinar impresionant, cu o varietate de delicatese.

Miercuri, de 1 Mai, bucureștenii sunt invitați să se alăture Festivalului Izvor de Bunătăți, organizat în Parcul Izvor din București. Organizatorii promit să ofere o experiență memorabilă celor care aleg să rămână în oraș, incluzând un eveniment festiv și surprize inedite, alături de Micul cel Mare de 100 de metri.

„Nu ne dezmințim, micii îi grătărim! Cu mic cu mare…cu micul cel MARE…ne dăm întâlnire în Parcul Izvor la Festivalul Izvor de Bunătăți!
Anul acesta, sărbătorim Ziua Muncii 1 Mai cu o mega petrecere și multe surprize delicioase, alături de MICUL REGESC DE 100 METRI, sau MICUL LA METRU!”

La evenimentul de miercuri va fi centrul atenției Micul de 100 de metri. Participanții vor fi tratați cu un spectacol culinar, oferindu-le ocazia să se bucure de Micul cel Mare. Vor fi disponibile mici din carne de porc, vită și oaie, acompaniate de o selecție generoasă de bere rece.

„Continuăm tradiția și aducem în fața publicului bucureștean un show culinar unde vedeta este MICUL tradițional, pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste măcar un mic, iar cei prezenți vor avea ocazia să guste mici preparați din vită, porc, oaie și să îi stropească din belșug cu bere rece”, spun organizatorii.

La Festivalul Izvor de Bunătăți, în afară de mici, vor fi disponibile și o varietate de alte delicii culinare. Printre acestea se numără pastramă la ceaun, bulz, cârnați, tocănițe și tochituri pregătite conform rețetelor tradiționale, frigărui și fripturi, carnați proaspeți sau afumați, plăcinte, cozonaci și poale-n brâu, dulciuri și dulcețuri, brânzeturi și afumături, jamboane, mușchiuleți, și diverse preparate internaționale, alături de o selecție variată de băuturi.

Vezi si alte articole...