luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Sectorul 5 al Municipiului București se bate de la egal la egal cu alte orașe în atragerea de fonduri europene. Proiecte de 120 milioane euro

Din OrasSectorul 5 al Municipiului București se bate de la egal la egal cu alte orașe în atragerea de fonduri europene. Proiecte de 120 milioane euro

Sectorul 5 al Municipiului București continuă să demonstreze angajamentul său în atragerea și utilizarea eficientă a fondurilor europene pentru dezvoltarea comunității. Prin eforturi constante și o abordare strategică, Sectorul 5 a obținut finanțări semnificative pentru proiecte de infrastructură și îmbunătățire a vieții cetățenilor săi.

Cu contracte de finanțare semnate și proiecte în diverse stadii de evaluare și implementare, Sectorul 5 a reușit să strângă o sumă impresionantă de 120 milioane euro. Această realizare reflectă capacitatea sa administrativă de a accesa și gestiona fondurile europene într-un mod eficient și transparent.

Primăria sec 5 al Municipiului București se angajează acum în implementarea proiectelor finanțate, marcând astfel un pas crucial către transformarea acestor planuri în beneficii tangibile pentru comunitate. Prin intermediul acestor inițiative, Sect 5 urmărește să aducă îmbunătățiri semnificative în viața cetățenilor săi și să contribuie la consolidarea unei comunități mai puternice și mai prospere.

Sursa:expresspress.ro

Vezi si alte articole...