joi, mai 30, 2024

Veste bună pentru bucureșteni! Lucrările la complexul acvatic din Parcul Pantelimon avansează

Din OrasVeste bună pentru bucureșteni! Lucrările la complexul acvatic din Parcul Pantelimon avansează

Lucrările la Complexul Acvatic – Aquapark din Parcul Pantelimon, un proiect început acum doi ani prin intermediul unui contract de concesiune, încep să prindă contur. Avansând, acest complex acvatic din Parcul Pantelimon este promis să fie deschis pentru a fi savurat de către cât mai mulți cetățeni în toamnă, conform declarațiilor primarului Sectorului 3, Robert Negoiță.

Primarul Negoiță a anunțat că elevii din Sectorul 3 vor beneficia de acces gratuit la complexul acvatic Pantelimon.

„Începe să arate cum trebuie. Sper din suflet ca, undeva în toamnă, să fim gata cu totul și să venim să ne bucurăm de aceste facilități, de această destinație necesară. Apa înseamnă viață, apa înseamnă sănătate.Mai ales pentru elevii din Sectorul 3 care vor avea acces aici gratuit. Avem nevoie de mișcare, avem nevoie de apă”.

Primăria Sectorului 3 a readus în circuitul urban Parcul Pantelimon pentru a crea un mediu relaxant și atractiv pentru locuitorii Bucureștiului și pentru vizitatori. Complexul acvatic va fi o adiție valoroasă la parcul existent.

„Sunt la parcul acvatic de la Pantelimon, un parc foarte frumos, foarte necesar. Se lucrează, a început să prindă contur, începe să arate din ce în ce mai bine…cu mozaicurile astea de la intrare…cu partea de vestiare, unde să ne schimbăm, cu partea de dulapuri și toate cele”.

Pentru aceste lucrări s-au investit aproximativ 30 de milioane de lei.

În stabilirea contractului de concesiune pentru Complexul Acvatic Parcul Pantelimon, Primăria Sectorului 3 a avut în vedere și perioada de recuperare a investițiilor. Aquapark Pantelimon va oferi următoarele facilități: acces gratuit pentru elevii din Sectorul 3, aceștia având dreptul la acces gratuit timp de două ore pe lună, activități sportive, agrement, organizarea de evenimente socio-culturale.

Vezi si alte articole...