marți, aprilie 30, 2024

Mugur Mihăescu și-a crescut bine fata! Ivona este cumsecade, conștiincioasă, și își știe valoarea!

MedicalMugur Mihăescu și-a crescut bine fata! Ivona este cumsecade, conștiincioasă, și își știe valoarea!

La 54 de ani, celebrul actor Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolurile sale în Vacanța Mare, se poate lăuda cu o fiică absolut superbă, pe nume Ivona, în vârstă de 23 de ani. Tatăl mândru și fiica au pus pe fugă într-o vacanță de vis în Grecia, iar pozele de pe rețelele de socializare îi fac pe toți să suspine de invidie.

Ivona este o fată bine crescută!

Adevărata vedetă a vacanței este chiar fiica lui Mugur, Ivona. Tânăra s-a stabilit în Anglia, dar nu uită de părinții ei și le arată asta printr-o vacanță fabuloasă în Kefalonia, o insulă din Marea Ionică. „Când visele devin realitate”, a scris actorul lângă o fotografie în care apare extrem de fericit alături de fiica sa, la fel de veselă.

Fotografiile încântătoare, postate chiar de Ivona pe rețelele de socializare, dezvăluie că și iubitul ei s-a alăturat celor doi în vacanță. După ce a terminat liceul Gheorghe Lazăr din București, Ivona a zburat spre Anglia, unde a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath. Acum, frumoasa tânără lucrează la o agenție de turism din Londra, alegându-și un drum diferit de cel al tatălui ei faimos.

 

Mugur Mihăescu a vorbit deschis despre fiica sa, mărturisind că i-a încurajat mereu să viseze la tot ce e mai frumos în viață. Căsătorit de 23 de ani cu Rodica Mihăescu, actorul are un singur copil, pe minunata Ivona.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: Nu face rău! Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a declarat actorul.

„Tata mi-a spus că pot să fac ce vreau, că există nevoie și de măturători pe stradă, dar n-am vrut să fiu unul dintre ei”, a replicat Ivona.

 

Vezi si alte articole...