marți, mai 7, 2024

Clădire nouă pentru Secţia de Psihiatrie Pediatrică a Spitalului Obregia

Administraţia Spitalelor și Serviciilor de Urgență București...

Klaus Iohannis va fi primit la Casa Albă de președintele Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, timp...

Oana Roman nu mai vorbește cu sora ei. Reacția Catincăi: „Încă iau antidepresive”

Din OrasOana Roman nu mai vorbește cu sora ei. Reacția Catincăi: „Încă iau antidepresive”

Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, unde a declarat că nu mai vorbește cu sora ei, Catinca. Sora vedetei a reacționat și nu pare afectată de dezvăluirile acesteia.

Oana Roman și Catinca au ajuns să nu își mai vorbească, după ce fiica lui Petre Roman a declarat public că sora ei nu s-a mai interesat de mama lor. Mioara Roman stă de o bună perioadă într-un centru de recuperare, unde primește toate îngrijirile de care are nevoie.

Oana Roman spunea că sora ei, Catinca, refuză să meargă în vizită la mama ei. Vedeta a întrerupt orice legătură cu sora ei și susține că aceasta nu a mai fost la Mioara din vara anului trecut.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama.

I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume. Mai am o familie în spate, familia lui Pepe”, a declarat nervoasă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

https://www.youtube.com/watch?v=hfw5s49OLU4

După declarațiile făcute de Oana Roman la televizor, Catinca a reacționat. Sora vedetei spune că nu este interesată de vorbele spuse de aceasta și că nu își dorește să îi dea o replică.

„Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust!”, a declarat Catinca pentru Click!

„Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata”

De asemenea, sora Oanei Roman a explicat de ce nu a reușit să ajungă în vizită la Mioara Roman la azilul la care este. Tatăl Catincăi a murit recent, iar durerea a fost imensă pentru ea.

„Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Încă iau antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.

M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am intenționat să mă fofilez!”

„E greu să mai ai acum o discuție normală cu mama”

În emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a vorbit foarte puțin și despre problemele de sănătate ale mamei sale. Starea Mioarei nu este deloc una bună, iar fiica sa nu mai poate purta o conversație cu ea. „Nu am discutat cu mama despre Marius! A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”

Vezi si alte articole...