marți, mai 30, 2023

Alex Erbaşu vrea să plătească pentru a vedea o p cu Oana Roman!

MedicalAlex Erbaşu vrea să plătească pentru a vedea o p cu Oana Roman!

Potrivit relatărilor, citate din Libertatea, Alex Erbașu, un om de afaceri bogat, are fantezii cu Oana Roman și a încercat să-i ofere bani fostului iubit al acesteia, Alex Avram, pentru a asista la o partidă de s-x între cei doi. Alex Avram, care are o relație cu Oana Roman, a dezvăluit că Alex Erbașu s-a arătat surprins că el are o relație cu aceasta, deoarece este cu 10 ani mai tânăr. Mai mult decât atât, omul de afaceri i-a oferit în trecut lui Alex Avram 300 de euro pentru a-l lăsa să privească o partidă de s-x între el și Oana Roman.

Oana Roman nu a înțeles de ce Erbașu a declarat așa ceva!

“Mi-a zis că nu înţelege cum pot să stau cu o femeie mai în vârstă decât mine, ca Oana. Toată lumea din jur a început să râdă, dar el a zis că nu-i nimic de râs, ba dimpotrivă, e de plâns. Mi-a zis că mă consideră un erou şi că păcat de mine, pentru că ceea ce fac se cheamă pr-stituţie. Mi-a spus după aceea că îmi dă 300 de euro dacă mă culc cu Oana în faţa lui”, a declarat Alex Avram, unul dintre modelel lui Cătălin Botezatu pentru revista Star, citată de Acces Direct.

La rândul ei, Oana a declarat că nu înţelege de ce ar fi făcut Alex Erbaşu astfel de afirmaţii, mai ales în condiţiile în care ei doi sunt prieteni vechi.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro