duminică, mai 26, 2024

Anamaria Prodan, la scurt timp după ce s-a afișat alături de Flavius Nedelea! „Vreau să fiu iubită și la bătrânețe!”

MedicalAnamaria Prodan, la scurt timp după ce s-a afișat alături de Flavius Nedelea! „Vreau să fiu iubită și la bătrânețe!”

Anamaria Prodan, cunoscută pentru puterea și ambiția sa, și-a găsit fericirea alături de noul ei iubit, Flavius Nedelea. După divorțul dureros de fostul partener de viață, Laurențiu Reghecampf, vedeta a reușit să treacă peste suferință și să se bucure din nou de dragoste.

Timp îndelungat, Anamaria Prodan a păstrat secretul identității bărbatului de lângă ea, dar acum a hotărât să împărtășească public cu cine trăiește o frumoasă poveste de iubire. Flavius Nedelea, un om de afaceri, s-a dovedit a fi acel partener care își dedică toate eforturile pentru a vedea zâmbetul pe buzele iubitei sale.

Într-un interviu recent acordat PlayTech, Anamaria Prodan a dezvăluit dorința sa arzătoare de a avea pe cineva alături și la bătrânețe. Pentru vedeta din showbiz, este important să aibă un partener de viață care să îi ofere companie și sprijin în toate momentele, inclusiv în perioada în care vor îmbătrâni împreună.

Anamaria Prodan, doritoare și la 80 de ani!

„Mă văd, sincer vă spun, făcând s-x cu soțul meu, pe stradă sau prin parcuri, la 80 sau la 90 de ani, câți mi-o da Dumnezeu! Vreau să fiu iubită și la bătrânețe! Am avut un model frumos în familie, pe cel al mamei.

Poate lumea va întoarce capul după noi sau poate chiar noi doi vom face asta și vom întoarce capul, ca și cum am privi spre propria viață, si vom putea, apoi, spune: « Iată, am reușit !», fiind, astfel, un exemplu pentru copiii mei!”, a povestit aceasta.

Deși Anamaria Prodan își dorește cu ardoare să aibă un partener alături și la bătrânețe, impresara recunoaște că nu poate prezice viitorul și că nu poate garanta că va ajunge în acest punct al vieții alături de actualul ei partener de viață, Flavius Nedelea. Cu toate acestea, vedeta nu exclude nici această posibilitate.

„Nu știu dacă actualul meu iubit, Flavius, va fi lângă mine atunci, la vârsta aceea, dar mi-ar plăcea! Accept cu inima deschisă ceea ce-mi trimite Dumnezeu. Accept cu multă încredere, fiindcă eu am o credință habotnică în Dumnezeu!”, a mai spus aceasta.

Vezi si alte articole...