joi, mai 23, 2024

Andreea Tonciu, cu tamponul la vedere pe scenă!

MedicalAndreea Tonciu, cu tamponul la vedere pe scenă!

Andreea Tonciu, celebră pentru formele sale apetisante, a reușit să se facă de râs într-un club din Constanța! În timp ce încerca să învingă atmosfera cu o fustiță foarte scurtă, frumoasa brunetă a lăsat la vedere tamponul!

Andreea Tonciu, amuzată: Vai, nu pot să cred!

Deși Andreea Tonciu este apreciată pentru formele ei senzuale, se pare că ea nu are grijă de imaginea sa așa cum ar trebui. În momentul în care a urcat pe scenă, cu gândul să le ofere celor prezenți o seară de neuitat, tânăra a uitat să-și verifice ținuta și a făcut o gafă monumentală!

Fustă foarte scurtă pe care a ales să o poarte i-a pus în evidență picioarele lungi și bine conturate, dar din păcate, i-a lăsat la vedere și tamponul! Chiar dacă Andreea a încercat să-și acopere zona intimă cu mâinile, nu a reușit să ascundă micul detaliu care a atras privirile tuturor celor prezenți în club.

Publicul a început să să râdă de gafa Andreei Tonciu. Frumoasa brunetă s-a amuzat și ea de situație: „Dar ce, s-a vazut ceva, de ce mă întrebi? Vai, nu pot să cred ca mi s-a vazut tamponul. Mă dor ovarele și de aia nu-mi pun OB-uri”, a explicat ea.

Vezi si alte articole...