miercuri, martie 29, 2023

Vreme instabilă în București, conform ANM

Deși în acest weekend bucureștenii se pot...

Andreea Tonciu, cu tamponul la vedere pe scenă!

MedicalAndreea Tonciu, cu tamponul la vedere pe scenă!

Andreea Tonciu, celebră pentru formele sale apetisante, a reușit să se facă de râs într-un club din Constanța! În timp ce încerca să învingă atmosfera cu o fustiță foarte scurtă, frumoasa brunetă a lăsat la vedere tamponul!

Andreea Tonciu, amuzată: Vai, nu pot să cred!

Deși Andreea Tonciu este apreciată pentru formele ei senzuale, se pare că ea nu are grijă de imaginea sa așa cum ar trebui. În momentul în care a urcat pe scenă, cu gândul să le ofere celor prezenți o seară de neuitat, tânăra a uitat să-și verifice ținuta și a făcut o gafă monumentală!

Fustă foarte scurtă pe care a ales să o poarte i-a pus în evidență picioarele lungi și bine conturate, dar din păcate, i-a lăsat la vedere și tamponul! Chiar dacă Andreea a încercat să-și acopere zona intimă cu mâinile, nu a reușit să ascundă micul detaliu care a atras privirile tuturor celor prezenți în club.

Publicul a început să să râdă de gafa Andreei Tonciu. Frumoasa brunetă s-a amuzat și ea de situație: „Dar ce, s-a vazut ceva, de ce mă întrebi? Vai, nu pot să cred ca mi s-a vazut tamponul. Mă dor ovarele și de aia nu-mi pun OB-uri”, a explicat ea.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro