luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Astăzi, 22 aprilie, se igienizează spațiile verzi aferente blocurilor de pe Strada Sergent Major Cara Anghel, din Cartierul Drumul Taberei

Din OrasAstăzi, 22 aprilie, se igienizează spațiile verzi aferente blocurilor de pe Strada Sergent Major Cara Anghel, din Cartierul Drumul Taberei

Locuitorii din Sectorul 6 al Bucureștiului care își parchează mașinile pe Strada Sergent Major Cara Anghel sunt avertizați că trebuie să le mute pentru a evita ridicarea acestora. Acest anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de către un locuitor al orașului.

Astăzi, echipele subordonate Primăriei Sectorului 6 efectuează lucrări de igienizare a spațiilor verzi din jurul blocurilor de pe Strada Sergent Major Cara Anghel, din Cartierul Drumul Taberei. În această situație, șoferii au fost notificați să își mute mașinile.

Primăria a informat cetățenii prin intermediul notificărilor plasate pe parbrizele mașinilor. Cu toate acestea, în dimineața aceasta, vehiculele erau încă parcate pe strada respectivă. În acest context, un locuitor al Bucureștiului, care trecea prin zonă și a observat o platformă de ridicare a mașinilor, a făcut un anunț pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Iată mesajul transmis:

„Cei care aveți mașini parcate pe Sergent Major Cara Anghel, Drumul Taberei, Sector 6, mutați-le repede. Se pregătesc să le ridice. Se fac lucrări de igienizare spații verzi. Fiecare mașină are o notificare în parbriz”.

 Începând cu data de luni, 22 aprilie 2024, autoritățile locale au transmis locuitorilor din București lista străzilor care vor fi supuse curățeniei în această săptămână. Echipele din cadrul administrației publice se vor ocupa de: curățarea părții carosabile, igienizarea trotuarelor, întreținerea mobilierului stradal, curățarea stațiilor STB și a stațiilor verzi.

Iată care sunt străzile și bulevardele programate pentru intervenții în perioada 22 – 29 aprilie 2024:

Luni – Bulevardul Timișoara, de la intersecția cu strada Sibiu până la Răzoare, în ambele sensuri;

Marți – Strada Brașov;

Miercuri – Bulevardul Iuliu Maniu, de la nr. 246 până la Intrarea Blejoi, în ambele sensuri;

Joi – Strada Paul Teodorescu, de la Bd. Drumul Taberei la Bd. Iuliu Maniu, în ambele sensuri;

Vineri – Strada Sibiu, de la Bulevardul Timișoara până la strada 1 Mai, în ambele sensuri;

Sâmbătă – Bulevardul Drumul Taberei, de la Răzoare la strada Sibiu, în ambele sensuri.

Echipele din subordinea Primăriei Sectorului 6 vor interveni și în ziua de duminică, însă activitățile vor fi concentrate pe igienizarea curților unităților de învățământ. Iată care sunt instituțiile vizate: Grădinițele 250 și Dumbrava Minunilor, Școlile 159, Regina Maria, Constantin Brâncuși, Regele Mihai 1 și Colegiul Economic Costin C. Kirițescu.

Vezi si alte articole...