miercuri, mai 29, 2024

Atenție! Restricții de circulație pe autostrada A2 București – Constanța

Din OrasAtenție! Restricții de circulație pe autostrada A2 București – Constanța

Centrul InfoTrafic a comunicat șoferilor că pe autostrada A2 București – Constanța vor fi impuse restricții de circulație în data de 16 aprilie 2024. Această decizie a fost luată pentru a facilita desfășurarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă. Conducătorii auto care se îndreaptă spre litoral în ziua de marți, 16 aprilie 2024, trebuie să fie conștienți că circulația pe banda a doua a sensului de mers către Constanța va fi restricționată.

Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a precizat că segmentul de drum afectat se situează între kilometrii 151 și 153. Motivul acestei decizii este desfășurarea lucrărilor de reparații la partea carosabilă.

„Circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Constanța, pe tronsonul kilometric 151 – 153, pentru a permite efectuarea unor lucrări la partea carosabilă de colmatare fisuri”.

Restricția de circulație va fi aplicată exclusiv în ziua de 16 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 17:00, conform informațiilor furnizate de Centrul InfoTrafic în dimineața acestei zile.

În acest context, polițiștii recomandă șoferilor să reducă viteza în zona unde se desfășoară lucrările. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite manevrele care ar putea fi periculoase și să semnalizeze orice intenție de schimbare a benzilor de circula

Începând din data de luni, 15 aprilie 2024, șoferii au acces pe un nou tronson al autostrăzii A0. Această porțiune de drum se întinde pe o lungime de 13 kilometri și este situată între DN4 Șoseaua Olteniței și DN5 Jilava.

Noul tronson inaugurat este alcătuit din două segmente distincte: Un segment de 6 kilometri, finalizat de către constructorul turc Alsim Alarko, care face parte din A0 Sud, Lotul 1 (cu o lungime totală de 16,93 km). Un segment de aproximativ 6,3 kilometri din Lotul 2 al A0.

Inaugurarea acestui tronson a avut loc cu o întârziere de aproximativ jumătate de an față de termenul inițial. Inițial, circulația pe acest tronson ar fi trebuit să fie posibilă încă din luna octombrie 2023.

Vezi si alte articole...