joi, mai 30, 2024

Bucureștenii din Sectorul 2 sunt așteptați la o nouă ședință de sector în Parcul Național

Din OrasBucureștenii din Sectorul 2 sunt așteptați la o nouă ședință de sector în Parcul Național

Primarul Radu Mihaiu organizeaz[ o nouă ședință de sector destinată locuitorilor Sectorului 2. În cadrul acestei întâlniri, care va avea loc joi, pe 18 aprilie 2024, în Parcul Național (în fața Teatrului de Vară), locuitorii vor avea oportunitatea să discute diverse aspecte legate de bunăstarea cartierului și să propună soluții pentru problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Primăria Sectorului 2 îndeamnă toți locuitorii interesați să participe la acest eveniment începând cu ora 18:00 și să contribuie la discuțiile despre viitorul cartierului Vatra Luminoasă, printre altele.

„Vă așteptăm să ne fiți alături și să participați activ la un schimb de idei utile. Părerea voastră contează pentru noi”.

Administrația publică a furnizat o listă detaliată a subiectelor care vor fi abordate în cadrul ședinței cu cetățenii. Iată principalele puncte de discuție: amenajarea parcului, sistematizarea cartierului, transformarea cartierului Vatra Luminoasă în zonă rezidențială.

La data de 26 martie 2024, primarul Radu Mihaiu a făcut public faptul că se ia în considerare transformarea cartierului Vatra Luminoasă într-o zonă rezidențială. Această modificare ar implica impunerea unor reguli speciale pentru rezidenți și șoferi. Deși inițial Comisia Tehnică de Circulație și Brigada Rutieră au manifestat reticență față de această propunere, implicarea comunității i-a determinat să o sprijine. Cu toate acestea, primarul Sectorului 2 a subliniat că o astfel de schimbare nu va avea loc brusc și că va necesita o perioadă de adaptare.

Pe lângă subiectele menționate mai sus, bucureștenii vor fi informați și despre proiectele actuale și viitoare ale Primăriei Sectorului 2. Vor fi discutate atât proiectele aflate în desfășurare, cât și cele planificate pentru viitor.

„Ca și la celelalte întâlniri care au avut loc în diferite zone din sector, veți avea ocazia să discutați și despre alte subiecte de interes public și veți afla detalii despre proiectele de viitor pe care le avem în vedere pentru comunitatea noastră”.

Vezi si alte articole...