luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Bucureștiul, finalist al concursului Destinația Anului 2024, la categoria „Orașul care inspiră”

Din OrasBucureștiul, finalist al concursului Destinația Anului 2024, la categoria „Orașul care inspiră”

Bucureștiul a ajuns în finala concursului Destinația Anului 2024 la categoria „Orașul care inspiră”, iar proiectul „Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este finalist la categoria „Atracții cultural-educative”. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut acest anunț, îndemnând bucureștenii să voteze până la data de 21 mai.

„Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024 la categoria ”Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural ”Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este finalist la categoria ”Atracții cultural-educative”.

Destinația Anului reprezintă cea mai prestigioasă competiție națională dedicată promovării turismului din România. În acest an, concursul are loc în perioada 15 martie – 21 mai și adună la start cele mai frumoase atracții turistice din țara noastră, accesibile pentru vot pe site-ul de AICI.

Primarul Capitalei a anunțat că, în urma evaluării juriului, Bucureștiul și proiectul „Străzi deschise” au ajuns în finala competiției.

„Potrivit regulamentului competiției, în perioada 16 martie – 14 aprilie, în urma voturilor juriului alcătuit din specialiști în marketing și turism, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, Municipiul București și programul cultural Străzi deschise – București, Promenadă urbană au intrat în finala competiției”.

Câștigătorii vor fi anunțați la data de 21 mai 2024, în cadrul Galei de Premiere care va avea loc în București.

Primarul Nicușor Dan le transmite bucureștenilor că pot vota pentru municipiul București și programul cultural „Străzi deschise” pe site-ul de AICI. Pentru cei care doresc să voteze, este important să știe că trebuie să selecteze destinația preferată din cel puțin 3 categorii și să-și valideze votul apăsând butonul „Apasă pentru validarea votului!” din partea de jos a paginii. Ulterior, trebuie să introducă adresa lor de email, să aștepte primirea unui email de confirmare și să valideze votul făcând clic pe butonul „Confirmare Vot!”.

Vezi si alte articole...