luni, mai 27, 2024

De 1 iunie, Ziua Copilului, au loc Parada Micilor Bicicliști și West Side Kids Race

Din OrasDe 1 iunie, Ziua Copilului, au loc Parada Micilor Bicicliști și West Side Kids Race

Pe 1 iunie 2024, copiii din București sunt invitați să se alăture a două evenimente speciale pe Splaiul Independenței: Parada Micilor Bicicliști și West Side Kids Race.

Primăria Sectorului 6 le oferă părinților ocazia să-și înscrie micuții la aceste activități distractive.

În Ziua Copilului, 1 iunie, autoritățile locale organizează două evenimente dedicate copiilor, pe Splaiul Independenței, în fața sediului Sema Parc. Copiii, împreună cu cei mari, vor avea ocazia să se bucure de distracție și să petreacă timp de calitate pe biciclete, promovând un mod sănătos de viață.

„Doar puțin peste o lună ne mai desparte de 1 IUNIE, ziua copilăriei. La noi, în 6, se anunță o zi fabuloasă, pe care niciun prichindel nu trebuie s-o rateze!”, declară PS6 pe Facebook.

Pe 1 iunie, două evenimente captivante vor avea loc: Parada Micilor Bicicliști și West Side Kids Race. Indiferent de dimensiunea bicicletelor, de la cele mari la cele mici, cu pedale sau fără, cu roți ajutătoare sau fără, copiii sunt invitați să se alăture, să facă mișcare, să își facă noi prieteni și să se distreze. PS6, alături de gazdele evenimentului, Go4Fun și RoadGrandTour, îi așteaptă cu nerăbdare pe copii la linia de start.

Părinții sunt rugați să își înscrie micuții online, AICI.

Programul activităților este următorul:

Între orele 9:30 – 13:00: Parada Micilor Bicicliști. În această parte a zilei, cei mici sunt invitați să participe la jocuri, ateliere, exerciții de îndemânare și probe adaptate fiecărei categorii de vârstă: deplasare printre jaloane, plimbări în pluton, respectarea semnelor de circulație. Parada propriu-zisă va începe la ora 12:30 și nu este o competiție, ci doar o plimbare distractivă pe biciclete.

Între orele 13:00 – 17:00: West Side Kids Race. Vor fi organizate concursuri sub avizul Federației Române de Ciclism, pe trasee adaptate fiecărei categorii de vârstă, pentru băieți și fete.

„Așadar, pregătiți-vă bicicletele, ieșiți la antrenamente, înscrieți-vă pe site! Și haideți să petrecem împreună, în comunitate!”

PS6 transmite că a pregătit pentru cei mici și piese de teatru în parcuri, timp de o săptămână. Mai multe detalii vor fi comunicate în curând.

Vezi si alte articole...