luni, mai 20, 2024

Acord strategic de colaborare între Romarm și un producător american de drone militare și civile

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin intermediul...

Europa, sub tot mai multe amenințări. Ce conflicte vor lovi „Bătrânul Continent”

Afirmația retorică a președintelui francez Emmanuel Macron,...

Expoziție de Paște, cu picturi și decorațiuni făcute de copii defavorizați, la Primăria Sectorului 2

Din OrasExpoziție de Paște, cu picturi și decorațiuni făcute de copii defavorizați, la Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 îi invită pe bucureșteni la o expoziție de Paște organizată la sediul instituției până pe data de 30 aprilie. Copiii de la centrele DGASPC Sector 2 au creat numeroase decorațiuni care pot fi achiziționate prin donații de către participanții la expoziție.

Primăria Sectorului 2 a făcut publică pe pagina sa de Facebook o postare în care anunță deschiderea unei expoziții dedicate sărbătorilor pascale. Cei interesați sunt invitați la sediul Primăriei pentru a admira diverse produse realizate manual.

„Vă invităm la sediul nostru la expoziția dedicată sărbătorilor pascale”.

La expoziție veți găsi picturi și decorațiuni create de copii proveniți din familii defavorizate. Acești tineri artiști beneficiază de serviciile centrelor DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Sector 2.

Conform informațiilor din postare, acești copii au realizat o varietate de decorațiuni tematice folosind diverse tehnici. Au pictat tablouri și au decorat ouă din lemn și alte materiale. Creațiile lor pot fi achiziționate prin donații.

„Pe bază de donație, creațiile copiilor pot fi achiziționate și dăruite mai departe celor dragi”.

Postarea este însoțită de o mulțime de imagini colorate cu felicitări, coșulețe și decorațiuni, iepurași, fluturi, ouă roșii sau flori, realizate de copiii din centrele DGASPC S2, reușind să aducă atmosfera sărbătorilor pascale în inimile oamenilor.

Evenimentul are loc în Aula Primăriei Sectorului 2, iar publicul larg poate admira expoziția până pe data de 30 aprilie 2024.

Programul evenimentului este următorul: de luni până joi, între orele 8:00 – 16:30, iar vineri între orele 8:00 – 14:00.

Copiii talentați care și-au expus creațiile în Aula Primăriei Sectorului 2 beneficiază de serviciile DGASPC în următoarele centre:
Centrul de zi Sfântul Pantelimon, Centrul de zi pentru copii Sfânta Maria, Centrul Casa Din Tei, Centrul Ursulețul de Pluș, Centrul de zi Floare de Câmp, Centrul de zi Pinocchio, Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii, Centrul Pilot de Protecție pentru Copilul Victimă a Traficului de Ființe Umane Gavroche.

Vezi si alte articole...