miercuri, aprilie 17, 2024

Imagini din trecut: Patinoarul Floreasca acum jumătate de secol

Din OrasImagini din trecut: Patinoarul Floreasca acum jumătate de secol

Cu o jumătate de secol în urmă, mulți oameni mergeau la Patinoarul Floreasca în București pentru a se distra. Era locul unde se putea găsi o sticlă de Pepsi Cola, muzică și o atmosferă grozavă, după cum spune un domn pe Facebook. AGERPRES a publicat o imagine de arhivă din anul 1968 cu Patinoarul Floreasca, unde se vede că distracția era în toi atât pentru cei care patinau, cât și pentru cei care doar priveau.

Acesta a fost locul în care mulți bucureșteni au luat cursuri de patinaj, au legat prietenii și s-au răsfățat cu o sticlă de Pepsi Cola.

O altă imagine cu Patinoarul Floreasca din anii ’70 a fost publicată pe pagina de Facebook „Bucureștiul Secret”, care a strâns mii de reacții, distribuiri și comentarii de la bucureșteni care își amintesc cu drag de acest loc din copilăria lor.

·       Uau, ce amintiri frumoase! Mergeam fff des inca din frageda copilarie”;
·       „Ce fain era, erau centre în cartier de închiriat patine și închiriam pe 2 săptămâni și mergeam la patinoarul Floreasca”;
·       „Era super, găseam și un pepsi cola la sticla de sticla, muzica, atmosferă super!”;
·       „Superbe amintiri din copilărie și adolescență legate de acest loc. Am prins și câteva amintiri vagi cu Groapa dinaintea curățării”;
·       „Aici am făcut și eu cursuri de patinaj”;
·       „Aici am învățat eu să patinez…”;
·       „M-am născut în cartierul acesta și mă duceam in fiecare zi acolo pe timp de iarnă, ce amintiri frumoase”;
·       „Mergeam aproape în fiecare zi la patinoar”;
·       „Multi am copilarit aici!”;
·       „Adoram!!!”;
·       „Treceam pe lingă el venind de la antrenamentele de polo pe apa de la bazinul Floreasca spre stația de tramvai …. Păcat ca nu mai este”.
 

Vezi si alte articole...