joi, iunie 8, 2023

Imagini din trecut: Patinoarul Floreasca acum jumătate de secol

Din OrasImagini din trecut: Patinoarul Floreasca acum jumătate de secol

Cu o jumătate de secol în urmă, mulți oameni mergeau la Patinoarul Floreasca în București pentru a se distra. Era locul unde se putea găsi o sticlă de Pepsi Cola, muzică și o atmosferă grozavă, după cum spune un domn pe Facebook. AGERPRES a publicat o imagine de arhivă din anul 1968 cu Patinoarul Floreasca, unde se vede că distracția era în toi atât pentru cei care patinau, cât și pentru cei care doar priveau.

Acesta a fost locul în care mulți bucureșteni au luat cursuri de patinaj, au legat prietenii și s-au răsfățat cu o sticlă de Pepsi Cola.

O altă imagine cu Patinoarul Floreasca din anii ’70 a fost publicată pe pagina de Facebook „Bucureștiul Secret”, care a strâns mii de reacții, distribuiri și comentarii de la bucureșteni care își amintesc cu drag de acest loc din copilăria lor.

·       Uau, ce amintiri frumoase! Mergeam fff des inca din frageda copilarie”;
·       „Ce fain era, erau centre în cartier de închiriat patine și închiriam pe 2 săptămâni și mergeam la patinoarul Floreasca”;
·       „Era super, găseam și un pepsi cola la sticla de sticla, muzica, atmosferă super!”;
·       „Superbe amintiri din copilărie și adolescență legate de acest loc. Am prins și câteva amintiri vagi cu Groapa dinaintea curățării”;
·       „Aici am făcut și eu cursuri de patinaj”;
·       „Aici am învățat eu să patinez…”;
·       „M-am născut în cartierul acesta și mă duceam in fiecare zi acolo pe timp de iarnă, ce amintiri frumoase”;
·       „Mergeam aproape în fiecare zi la patinoar”;
·       „Multi am copilarit aici!”;
·       „Adoram!!!”;
·       „Treceam pe lingă el venind de la antrenamentele de polo pe apa de la bazinul Floreasca spre stația de tramvai …. Păcat ca nu mai este”.
 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro