sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

În Parcul Natural Văcărești a început o nouă ediție a programului „Săptămâna Verde”

Din OrasÎn Parcul Natural Văcărești a început o nouă ediție a programului „Săptămâna Verde”

În Parcul Natural Văcărești a debutat o nouă ediție a programului „Săptămâna Verde”, care va găzdui aproximativ 14.000 de copii din București și din alte zone ale țării.

Acest program a stârnit un interes considerabil, iar solicitările de participare au început să vină încă din luna septembrie a anului 2023. Administrația Parcului Natural Văcărești a anunțat că Societatea de Transport București (STB) oferă transport gratuit pentru copiii înscriși în acest program.

„Ne pregătim să întâmpinăm aproximativ 14.000 de elevi, veniți nu numai din București, ci și din alte zone ale țării”, a transmis Administrația Parcul Natural Văcărești într-o postare pe pagina de Facebook.

Copiii erau foarte nerăbdători să exploreze Parcul Natural Văcărești, iar cererile pentru participare au început să fie trimise încă din luna septembrie a anului trecut.

„Știm cât de nerăbdători sunt copiii să participe, și cu aceeași nerăbdare îi așteptăm și noi. Aceste vizite reprezintă unele dintre cele mai apreciate momente ale activităților noastre, transmite Administrația care se ocupă de Parcul Văcărești”.

Copiii vor fi implicați în activități educative, precum observarea diverselor specii de păsări cu ajutorul binoclurilor și lunetelor. De asemenea, organizatorii au pregătit ateliere creative captivante, potrivite pentru cei mai mici participanți.

Administrația Parcului Natural Văcărești a încheiat o colaborare cu Societatea de Transport București, care oferă transport gratuit pentru copiii cu vârste mai mici sau pentru cei ale căror școli se află la o distanță considerabilă de Delta Văcărești.

Mascotele Domnul și Doamna Vidrescu sunt nerăbdătoare să îi întâlnească pe cei mici și să le ofere o experiență memorabilă.

„În acest decor natural excepțional, Domnul și Doamna Vidrescu se vor asigura personal că toți micuții vizitatori vor avea o experiență de neuitat. Abia așteptăm să vă întâlnim în Parcul Văcărești pentru această aventură verde!”, a concluzionat Administrația.

Vezi si alte articole...