miercuri, mai 29, 2024

În ultimul weekend din mai, ASPA organizează evenimentul „Adoptă la Arenă”

Din OrasÎn ultimul weekend din mai, ASPA organizează evenimentul „Adoptă la Arenă”

ASPA anunță că în ultimul weekend din luna mai va avea loc evenimentul „Adoptă la Arenă”, unde zeci de câini și pisici își vor face apariția pentru a-și găsi o familie iubitoare. La acest eveniment vor fi prezenți medici veterinari, dresori și reprezentanți ai asociațiilor de protecția animalelor, iar cei care adoptă vor primi acasă multe cadouri oferite de sponsori.

Evenimentul „Adoptă la Arenă” va avea loc duminică, 26 mai, între orele 10:00 și 18:00, conform anunțului făcut de ASPA. Scopul târgului este de a promova adopția responsabilă a câinilor și pisicilor și, în același timp, de a încuraja un stil de viață activ și sănătos, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

„Ne dorim să evidențiem faptul că adopția unui câine nu aduce doar bucurie și companie în viața unei persoane, ci și o motivație suplimentară pentru a fi mai activ și sănătos”.

La târgul de adopții ce va avea loc la Arena Națională, vor putea fi adoptați atât câini, cât și pisici. Consilierii vor ghida vizitatorii în procesul de adopție și le vor oferi informații despre îngrijirea și necesitățile fiecărui animal. Cei care vor adopta un animal din cadrul târgului vor fi premiați de sponsori.

La eveniment vor fi prezenți medici veterinari, dresori și reprezentanți ai asociațiilor de protecția animalelor. Specialiștii vor oferi adoptatorilor toate informațiile și sfaturile necesare după adopția unui câine.

De asemenea, vor fi organizate jocuri și activități sportive atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, vor avea loc și demonstrații de dresaj. Pe inelul exterior al Arenei Naționale, va fi organizat un cros special pentru participanți și câinii lor, începând cu ora 11:00, unde aceștia vor alerga împreună pe o distanță de 1 km.

„Participarea la un cros cu câini încurajează un stil de viață activ și sănătos atât pentru oameni, cât și pentru animale. Exercițiul fizic este esențial pentru menținerea unei bune sănătăți și a unei stări de spirit pozitive”.

Ambasadorul crosului este ultramaratonistul Andrei Roșu, deținător al unui record mondial pentru că a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente. Participarea la evenimentul „Adoptă la Arenă” este gratuită, iar regulamentul este disponibil AICI.

Vezi si alte articole...