sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jaf în Sectorul 2 din Capitală! Victimele sunt 2 ucrainieni ce au rămas fără 12000 de dolari

Din OrasJaf în Sectorul 2 din Capitală! Victimele sunt 2 ucrainieni ce au rămas fără 12000 de dolari

Conform anunțului Poluției Capitalei, se pare că suspectul care ar fi furat rucsacul unor cetățeni ucraineni în care aflau 12.000 de dolari dar și 50 de grame de aur a fost prins. Jaful ar fi avut loc în noaptea de 21 decembrie, în fața unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Anunțul privind prinderea suspectului acestui act de tâlhărie a fost făcut joi. După ce a fost prins, bărbatul a fost dus la audieri după ce casa i-a fost percheziționată.

Polițiștii Secției 9 au fost sesizați prin 112 că în data de 21 decembrie, în jurul orei 01:00 că niște cetățeni străini au fost jefuiți în fața unui bloc din Sectorul 2 din Capitală.

„Din cercetările și investigațiile efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce doi cetățeni străini, soț și soție, își duceau o parte din bagaje, într-un apartament situat la o adresă din Sectorul 2, le-ar fi fost sustras un rucsac ce conținea 12.000 de dolari și aproximativ 50 de grame de aur, pe care l-ar fi lăsat în fața scării”, a declarat Poliția Capitalei.

Potrivit Hotnews, se pare că cei doi refugiați ucraineni s-au îndepărtat 10 metri de bagaje, iat hoțul a sustras un bagaj din grămadă, chiar cel în care se aflau banii și bijuteriile. În urma percheziției făcute polițiștii au găsit în casa suspectului 8.000 de dolari ascunși într-o stație de sunet. În ceea ce privește aurul, presupusul tâlhar spune că l-a aruncat la gunoi, întrucât a crezut că este metal lipsit de valoare.

Vezi si alte articole...