joi, iulie 18, 2024

O turmă de oi a blocat traficul pe Autostrada Soarelui!

ActualitateO turmă de oi a blocat traficul pe Autostrada Soarelui!

O turmă de oi, însoțită de un cioban, a ocupat o bandă întreagă pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă-Fetești, vineri dimineața 13 ianuarie. Circulația a fost îngreunată, șoferii lăsând animalele să traverseze șoseaua în liniște. Un echipaj al Poliției Naționale a dirijat circulația în zonă. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul spre Capitală, ca urmare a acestei situații neobișnuite.

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 s-au sesizat din oficiu ieri, în jurul orei 7.30, cu privire la faptul că o turmă de ovine, însoțită de conducători, a pătruns pe Autostrada A2, în zona km 157-160, pe prima bandă. Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără a crea restricții totale, și au îndepărtat animalele de pe partea carosabilă la primul punct posibil. Nu au fost înregistrate evenimente în timpul activităților.

Polițiștii au identificat și sancționat contravențional, cu o amendă totală de 10.005 lei, trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, pentru pătrunderea pe autostradă ca pietoni și conducerea unei turme de animale pe autostradă. Nu au existat apeluri la 112 referitoare la această situație.

Notă:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de anumite prevederi ale Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal, atunci când se respectă un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor personale. Informațiile prezentate în acest articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Vezi si alte articole...