luni, mai 27, 2024

PMB a scos la licitație un contract pentru curățenie la Park&Ride și Terminalul STB de la Pantelimon

Din OrasPMB a scos la licitație un contract pentru curățenie la Park&Ride și Terminalul STB de la Pantelimon

Primăria Municipiului București a lansat o licitație pentru un contract de curățenie la Park&Ride și Terminalul STB de la Pantelimon. Durata contractului este de nouă luni, iar valoarea estimată este de 655.926,75 de lei.

Anunțul de licitație publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) se referă la „Servicii de curățenie interioară-exterioară PARK & RIDE parcare supraterană și terminal STB intersecție Șoseaua Pantelimon – Șoseaua Vergului Dudești, Bucuresti, sector 2”, conform informațiilor furnizate de Club Feroviar.

Valoarea totală estimată a contractului este de 655.926,75 lei (aproximativ 130.000 de euro), dar poate ajunge până la 947.449,75 lei fără TVA (aproximativ 190.000 de euro), în cazul în care sunt incluse și servicii suplimentare pentru patru luni în anul 2025, în limita creditelor bugetare aprobate.

Anunțul subliniază necesitatea urgentă a serviciilor de curățenie, având în vedere numărul mare de persoane care folosesc terminalul de transport și capacitatea mare de parcare.

De asemenea, municipalitatea urmărește să ofere un spațiu adecvat pentru transportul public urban și parcarea mașinilor.

„Având în vedere frecvența persoanelor din terminalul de transport și luând în considerare capacitatea mare de parcare, este absolut necesar să fie contractate urgent servicii de curățenie. Serviciile de curățenie trebuie prestate la cele mai înalte standarde de calitate, cu echipamente adecvate, în conformitate cu cerințele prevăzute în caietul de sarcini, cu personal calificat, instruit şi responsabil, în vederea asigurării unui spațiu adecvat și propice pentru transportul public urban și parcări autoturisme, potrivit anunțului din SEAP”, potrivit sursei citate.

Ofertele pot fi depuse până pe 21 mai 2024, ora 15:00, și trebuie să rămână valabile până la 21 noiembrie 2024.

Inițial, în planul pentru Terminalul Pantelimon era inclusă construcția unei parcări subterane, însă ulterior s-au făcut modificări, optându-se pentru o parcare supraterană etajată. Terminalul a fost finalizat și receptat în luna mai 2022, iar după o lună, au început să opereze tramvaiele aici. La parter se află stațiile de tramvai și de autobuz.

Vezi si alte articole...