luni, iulie 15, 2024

Problemele cu planșeul de la pasajul din Parcul Unirii, situat în inima Bucureștiului, trebuie rezolvate înainte de a începe reabilitarea parcului

Din OrasProblemele cu planșeul de la pasajul din Parcul Unirii, situat în inima Bucureștiului, trebuie rezolvate înainte de a începe reabilitarea parcului

Iarna aceasta, mai caldă decât ne-am așteptat, ne încurajează să ieșim și să ne bucurăm de parcurile din București. Cu toții suntem conștienți că aceste parcuri au nevoie de îngrijire și reparații majoră, însă una dintre problemele majore este repararea planșeului din Parcul Unirii, care împiedică în prezent reabilitarea acestuia. În schimb, sunt promisiuni că Parcul Tineretului va fi reabilitat în curând.

Parcul Unirii, situat în inima Bucureștiului, nu va fi reabilitat până când nu se rezolvă problemele cu planșeul de la pasaj. Problema se află sub parc și trebuie rezolvată înainte de a începe lucrările de îmbunătățire. Însă, există promisiuni pentru Parcul Tineretului, unde se vor asfalta alei, se vor monta bănci noi și coșuri de gunoi mai mari în 2023.

Acesta este un loc important, dar care necesită multe îmbunătățiri. Viceprimarul Horia Tomescu a declarat că, în 2023, se vor vedea schimbări în unele dintre parcurile din oraș, precum asfaltarea aleilor, montarea de bănci noi și coșuri de gunoi mai mari. Însă, în ceea ce privește Parcul Unirii, nu se va putea face reabilitarea acestuia până când nu se rezolvă problema planșeului de la Pasajul Unirii. Acest lucru este necesar pentru a nu irosi bani publici, în cazul în care lucrările la planșeu ar distruge ulterior îmbunătățirile făcute în parc.

Viceprimarul Horia Tomescu a mai spus că lucrările pentru reabilitarea podului din zona Sălii Polivalente au ajuns la un stadiu avansat. Acest pod necesită îmbunătățiri importante, acest proiect va fi prioritatea administrației locale în anul 2023.

Vezi si alte articole...