luni, aprilie 29, 2024

Cu Piedone, la școala de consultanță

Contrar părerilor unor răuvoitori, în sectorul 5...

Piedone interlop sau „Cine nu ciordește, nu e om cinstit”

Criticii lui Piedone nu au dat atenţie...

Prognoza meteo, 28 aprilie. Am scăpat de ploi, temperaturile vor depăși 20 de grade

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza...

Sibiu și Brașov, cele mai apreciate orașe din România. Tulcea, Călărași, Ploiești sunt la polul opus

ImobiliareSibiu și Brașov, cele mai apreciate orașe din România. Tulcea, Călărași, Ploiești sunt la polul opus

Sibiu, Brașov și Arad sunt cel mai bine clasate orașe din România, din punctul de vedere al standardelor de locuit și dau cele mai bine evaluate cartiere, arată indicele T.R.A.I., realizat de Storia.

Sibiu se află pe primul loc în topul „Vocea Cartierelor”, cu un scor de 76,9 puncte, urmat de Brașov (74,6 puncte), Arad (73,5), Râmnicu-Vâlcea (73,2) și Cluj-Napoca (72,7).

Cu scoruri apropiate se încadrează în top și orașele Oradea (72,5), Iași (72,3), Târgoviște (71,8), Alba Iulia (71), Timișoara (70,8) – acestea completând Top 10 orașe.

Tulcea se află pe primul loc în topul celor mai slab cotate orașe din România, cu un scor de 61,8 puncte, urmat de Călărași (62,3 puncte), Ploiești (62,8), Alexandria (63,9) și Brăila (64,4).

Cu un scor similar, de 64,5 puncte, se clasează orașele Slobozia și Deva. Ultimele trei orașe care se regăsesc în acest top sunt Giurgiu (65,6), Constanța (66,3) și Târgu Jiu (66,7).

Care sunt cele mai bune și cele mai proaste cartiere din țară?

Pe primul loc între cele mai apreciate cartiere din țară se clasează „Băncilor” din Arad, care a înregistrat punctaje foarte bune în special la criteriile: apă curentă, grad general de mulțumire și încălzire.

Pe locul al doilea în acest top este cartierul „Valea Aurie” din Sibiu (84,6), cu punctaje foarte mari la criterii precum apă curentă, sistem alimentare gaze și grad general de mulțumire.

Pe următoarele locuri în top se află cartierele „Trei Stejari” (84,4), „Ștrand” (83,4) din Sibiu, „Aleea Tudor Neculai” (82,2) din Iași, „Zona Soarelui” din Timișoara, „Copou” din Iași și cartierul „Ștrand II” din Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Cum arată, după ploaie, noile cartiere rezidențiale din Popești Leordeni

Totodată, cartierul „Calea Aradului” (81,7) din Oradea se află pe locul 9 din acest top, urmat pe locul 10 de cartierul „Răcădău” (81,3) din municipiul Brașov.

Când vine vorba despre topul celor mai slab cotate 10 cartiere, pe primul loc se regăsește cartierul „Nufărul 2” din Oradea, cu un scor total de 44,2, urmat de cartierul „Calea Galați” din Brăila (54,4).

În top se regăsesc cartierul „2 Moldoveni” (55,1) din Călărași, „23 August” (55,9) din Brăila, „Inel 1” (56,9), „CET” (56,9) și „Anda” din Constanța, „Crihala Sud” (57,1) din Drobeta-Turnu Severin „Mihai Bravu” din Ploiești și „Colentina” din București.

Unde se clasează Bucureștiul

București ocupă abia locul 31 în topul „Vocea Cartierelor”, fiind evaluat cu un scor total de 66,8 puncte. Cel mai bine punctate cartiere sunt „Cotroceni”, „Titan” și „Aviatorilor”, iar cele mai slab cotate sunt „Colentina”, „Tei” și „Doamna Ghica”.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESS| ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

Articolul Sibiu și Brașov, cele mai apreciate orașe din România. Tulcea, Călărași, Ploiești sunt la polul opus a fost publicat prima dată în Money Buzz! • Știri Economice, Știri Financiare, Știri Business

Vezi sursa originala: Moneybuzz.ro

Vezi si alte articole...