miercuri, mai 29, 2024

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, condamnat la plata unei amenzi penale de 18.000 de lei

Din OrasSilvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, condamnat la plata unei amenzi penale de 18.000 de lei

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a fost condamnat la plata unei amenzi penale în valoare de 18.000 de lei, după ce a agresat un polițist în luna decembrie a anului 2021, în timpul unui incident survenit în timpul unui interviu acordat de Diana Șoșoacă unei echipe italiene de televiziune.

Conform hotnews.ro, Silvestru Șoșoacă a fost condamnat joi, 11 aprilie 2024, la 180 de zile de „amendă-închisoare”, urmând să achite suma de 18.000 de lei către stat. Dacă nu plătește amenda penală, zilele de amendă neachitate se vor transforma în zile de închisoare. Sentința a fost dată definitivă de către Curtea de Apel București, care a respins apelurile formulate de Parchetul Judecătoriei și de Silvestru Șoșoacă împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1.

Conflictul a avut loc în timpul unui interviu acordat de Diana Șoșoacă unei echipe străine de televiziune, iar Silvestru Șoșoacă a fost acuzat că l-a agresat pe un polițist care intervenea în situație.

„La data de 10.12.2021, în jurul orei 16,00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, conform comunicatului poliției, citată hotnews.ro.

Vezi si alte articole...