sâmbătă, iunie 15, 2024

Simona Halep, victima unei conspirații? Ar fi fost „lucrată” după ce a intrat în „cuibul de viespi”

SportSimona Halep, victima unei conspirații? Ar fi fost „lucrată” după ce a intrat în „cuibul de viespi”

Simona Halep ar putea fi victima unei conspirații pusă la cale de femeia care nu o suporta în preajma soțului ei. Dumitru Dragomir are şi câteva explicații în acest sens.

Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj după ce s-a descoperit că a fost depistată pozitiv la un test anti-doping. Mulți sunt de părere că fosta campioană este o victimă. Dumitru Dragomir vine cu câteva explicații în acest sens. Acesta spune lucrurilor pe nume în cazul de dopaj al jucătoarei de tenis.

Simona Halep ar fi intrat în „cuibul de viespi”

Presa din străinătate scria că soţia lui Patrick Mouratoglou le-a avertizat pe prietenele sale că va face tot posibil să o îndepărteze de soțul ei. Totul, după ce s-a scris că românca a divorțat de Toni Iuruc. În acest context, e posibil să fi fost „lucrată” de Ada Obilu. Nimeni alta decât soţia lui Patrick Mouratoglou.

Reamintim că Patrick Mouratoglou s-a ocupat zece ani de Serena Williams, înainte de a bate palma cu Simona Halep. La un moment dat s-a vehiculat că tehnicianul ar fi avut o relaţie cu jucătoarea americană.

Dumitru Dragomir a spus fără menajamente ce crede despre persoanele care i-au distrus viața Simonei. Acesta arată cu degetul înspre Ada Obilu și nu se sfiește să susțină că femeia este „vinovată”.

Mitică Dragomir: Cuibul de viespi a paradit-o

Dumitru Dragomir a mai declarat că marea greșeala a Simonei este că a intrat în cuibul de viespi, iar acum suportă consecințele.

„Doamna Halep, pentru mine este o doamnă. Este o sportivă de top, un caracter ales. Numai că, ultima dată unde a fost, a fost într-un cuib de viespi. Inclusiv nevasta lui… Stai să îi pun o poreclă: Mandaroglou. Înțelegi aluzia. Cuibul de viespi a paradit-o. N-a fost ceva în regulă”, a spus Dumitru Dragomir.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Simona Halep

Simona Halep şi Patrick. Sursa foto: Facebook

Simona Halep provine dintr-o familie deosebită

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre părinții ei. Acesta spune că îi cunoaște și consideră că niciodată nu ar fi recurs la medicamente care să o ajute pe terenul de tenis.

„Îi cunosc familia, niște oameni deosebiți care au riscat averea, și-au vândut casa pentru fată. Cu taică-său am vorbit. Acum bineînțeles că ea a venit și a umplut golurile. În rest, o doamnă care merită respect. O sportivă deosebită care a făcut cinste României, cinste neamului de aromâni”, a spus Dumitru Dragomir.

Vezi si alte articole...