sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Soacra lui Adrian Mutu este cu doar 8 ani mai în vârstă decât ”Briliantul”! Mama Sandrei ”strălucește”. ”Îmi place cel mai mult”

SportSoacra lui Adrian Mutu este cu doar 8 ani mai în vârstă decât ”Briliantul”! Mama Sandrei ”strălucește”. ”Îmi place cel mai mult”

Adrian Mutu (45 de ani), liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013. În prezent, ”Briliantul” este căsătorit cu Sandra (30 de ani).

Mariana Bachici, ”strălucește” pe rețelele sociale! Adrian Mutu: ”Am o relație foarte bună cu ea”

Antrenorul are o soție frumoasă, dar și soacra lui ”strălucește”. La 53 de ani, Mariana Bachici este activă pe rețelele sociale și este foarte apreciată de urmăritorii săi. De curând, Mutu a dezvăluit cum se înțelege cu aceasta.

– De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra Bachici, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

”Cu soacra actuală, da, am (n.r.- o relație foarte bună). Cel mai mult îmi place, atunci când gătește, sunt ficățeii, face niște ficăței extraordinari. Nu știu, cred că e rețeta ei”, a spus Adrian Mutu, în cadrul unui podcast.

Mutu: ”Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră”

După ce s-a despărțit de prima sa soție, Alexandra Dinu, nu a trecut mult timp până când Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos, cea care avea să-i devină parteneră și să-i dăruiască două fete, Adriana şi Maya.

Adriana (17 ani) i-a dat de curând antrenorului o veste pe care niciun tată de fată nu vrea s-o audă: are prieten. Mutu nu a fost foarte bucuros când a auzit.

”Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten. Orice tată de fată este gelos, îți dai seama, mă ia inima numai când stau să mă gândesc.

Relația noastră nu mai e ce a fost (n.r. râde). Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist.. Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva luni.

Vezi si alte articole...